Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Україні показали фільм про Дніпровський військовий шпиталь

Україні показали фільм про Дніпровський військовий шпиталь

У програмі "Будемо жити" на 5 каналі розповіли про Дніпровський військовий шпиталь, передає ДніпроГрад.

Дніпро - місто перед яким за крок зупинилася війна. Місто-боєць. Місто-порятунок. Розташований на кордоні разом з охопленим війною Донбасом саме Дніпро першим почало приймати поранених українських воїнів.

Війна застала Дніпровський військовий шпиталь далеко не в бойовій готовності. Відомий медичний заклад опинився на межі існування - в ​​заставі російського банку, без належного фінансування, з обмеженою кількістю медичного персоналу. На момент початку воєнних дій госпіталь нараховував лише 100 ліжок.

Головний тягар у місті захисників і порятунку ліг на плечі лікарів Дніпровського військового госпіталю.

Каравани карет швидкої, що розривають тишу тривожними сигналами, цілодобова робота медиків на межі сил, і невтомні волонтери, які ладні хоч із під землі дістати усе, що необхідно для порятунку воїнів.

Це реалії якими госпіталь живе з весни 2014 року. У найгарячішу пору – літо 2014, медики шпиталю майже не полишали його територію, і вдень і вночі вони боролися, не жалілися та продовжували виконувати свою справу – рятувати життя особливих пацієнтів, наших захисників.

Під час Іловайського котла, говорить персонал, "швидкі " прибували цілодобово. І необхідність рятувати поранених українських захисників мобілізувала всі сили військових медиків.

Про невідомих борців за життя захисників розповіли у знятому фільмі.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті