Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
14:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Представники мерії Дніпра під час екомарафону пробігли символічну «Милю єдності»

Представники мерії Дніпра під час екомарафону пробігли символічну «Милю єдності»

Дистанцію завдовжки 1,6 кілометра бігли 115 представників дніпровського муніципалітету. 25 вересня на старт вийшли працівники департаментів, депутати міськради та навіть заступники міського голови.

«Це просто необхідно було зробити. Ритм життя в багатьох зараз такий, що часу на спорт просто не вистачає. Такий забіг корисний для всіх нас. Це справді єднає», – сказав заступник міського голови Дніпра Володимир Міллер.

До забігу «Миля єдності» долучилися також 18 спортсменів у інвалідних візках з громадської організації «Різні та рівні».

Переможцем забігу на 1,6 км серед жінок стала Олена Кучер. Призове друге місце посіла представниця управління правового забезпечення міськради Оксана Попова. Серед чоловіків найспритнішим став Владислав Соколов. Трійку лідерів у цій категорії замкнув представник управління спорту мерії Олег Лапін.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Раиса V  (25.09.16 20:19): А эти чиновники, бабки заплатили за участие по 300 грн со своего кармана, или оплачивал бюджет? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті