Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
16:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Молодь Дніпропетровщини презентувала інвестиційні проекти: як це було

|«« «« »» »»|

Від психологічної підтримки дружин атошників до шоуруму класичного чоловічого одягу. Свої проекти на конкурсі бізнес-планів у Дніпрі презентували з шість десятків хлопців та дівчат. Тепер частина з них спробує свої сили на всеукраїнському рівні, а комусь пощастить знайти підтримку інвесторів безпосередньо на Дніпропетровщині.

Конкурс молодіжних інвестиційних проектів ініціювали у столиці. Незабаром там зберуть переможців обласних етапів. Автори двох найкращих ідей отримають кошти на їх реалізацію.

Тих, хто до фіналу всеукраїнського конкурсу не потрапить, готові підтримати на Дніпропетровщині.

«До, здавалося б, звичайного відбіркового туру всеукраїнського конкурсу в облдержадміністрації підійшли нестандартно. На презентації проектів нашої молоді ми запросили справжніх акул бізнесу, представників провідних громадських організацій, – сказав радник голови Дніпропетровської ОДА Віталій Литвин. – Облдержадміністрація спільно з підприємцями допоможе підготувати гідні проекти та реалізувати найкращі ідеї учасників».

Шість десятків учасників. У кожного – власний проект та мрія знайти кошти на його реалізацію. Долю випробовують у дніпровському інноваційному центрі «Space hub». Ідеями хлопці та дівчата діляться з представниками облдержадміністрації, підприємцями, громадськими активістами.

Учасник Ігор Кєрєнцев каже: на втілення власної мрії потрібно 80 тисяч доларів. Гроші підуть на перший в країні батутний клуб, у якому займатимуться поціновувачі екстремального спорту.

Серед інших ідей – психологічна підтримка дружин та мам атошників, пошив одягу для нестандартних фігур, школа перукарського мистецтва, кондитерська майстерня, шоурум класичного чоловічого одягу та інші.

«Ми не судді. І не критики. Ми просто ділимося власним досвідом і намагаємось допомогти нашій молоді, – зазначив засновник інноваційного центру «Space hub» у Дніпрі Максим Ткаченко. – Разом ми напишемо такі бізнес-плани, які реалізуються на тисячу відсотків».

Обіцяє підтримку учасникам і координатор проектів громадської організації «Промінь» Ганна Браткова.

«Буду намагатися допомагати учасникам правильно розробляти проекти, шукати донорів», – сказала вона.

Імена переможців Всеукраїнського конкурсу інвестиційних проектів стануть відомі вже наступного місяця. Дніпропетровщину представлятимуть двоє учасників. Їх оберуть експерти конкурсу: представники ОДА, обласної ради підприємців, інноваційного центру «Space hub», міжнародної інвестиційної платформи «Startup.Network», громадської організації «Промінь».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті