Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Запрошуємо на фестиваль дебатних команд серед навчальних закладів Дніпра та області

Запрошуємо на фестиваль дебатних команд серед навчальних закладів Дніпра та області

Фестиваль проходитиме в рамках проекту «Діалог заради миру», який здійснюється ГО «Нове бачення». Проект розрахований на учнівську та студентську молодь і утверджує демократичні цінності шляхом взаємодії, співпраці та вирішення соціально значущих проблем суспільного життя.

В рамках проекту його учасники познайомляться з міжнародними форматами дебатів, вдосконалять свої знання про демократичні цінності, права і свободи громадян та будуть навчатися ефективній взаємодії через дебати.

Одним з основних завдань дебатів є оволодіння учнями навичок переконливої аргументації та набуття досвіду участі у дискусії. В ході дебатного турніру кожна команда готова розглядати проблему з протилежних позицій, вчиться враховувати різні погляди та інтереси, що сприяє глибокому розумінню теми та вмінню працювати з інформацією. Навчання через дебати дозволяє розвивати у школярів навички критичного мислення та формувати активну громадянську позицію. В багатьох країнах світу технологія дебатів вже тривалий час є невід’ємною складовою навчального процесу саме через те, що дебати формують компетентності, необхідні для комфортного життя в сучасному світі.

Під час фестивалю будуть представлені результати попередніх дебатних заходів та плани на новий навчальний рік. Крім того, учасники зможуть познайомитися з діяльністю дебатних клубів міста та взяти участь у майстернях з дебатних форматів, аргументації та суддівства

Фестиваль дебатних команд серед навчальних закладів Дніпра та області відбудеться 15 жовтня о 10:00 у гімназії № 12 (просп. Пушкіна, 75). Організатор заходу – громадська організація «Нове бачення» запрошує навчальні заклади міста та області взяти участь у заході. Реєстрація проходитиме до 12 жовтня за посиланням.

Всі запитання можна надсилати через електронну пошту [email protected] або соціальні мережі Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dnipro-Open-2015-Debate-Tournament/197965333667940 ВКонтакті: http://vk.com/new.vision Олена Зима – 066 717 44 88, Авдєєва Ірина – 050 969 98 24

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті