Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Головному управлінні розповіли про результати атестації поліцейських регіону

В Головному управлінні розповіли про результати атестації поліцейських регіону

6482 поліцейських Головного управління НП в Дніпропетровській області пройшли атестацію.

Про це 11 жовтня під час прес-конференції повідомив начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Дніпропетровській області Юрій Небеський.

За результатами атестації займаній посаді відповідають 5212 осіб, 317 рекомендовані до підвищення, 619 - пониження на посаді та 311 підлягають звільненню.м «В розрізі категорій, за якими поліцейські проходили атестування, то з 57 осіб першої категорії, а це представники керівного складу поліції регіону, 17 осіб уже звільнені, по одному - призупинено реалізацію. З 61 поліцейського другої категорії, які підлягають звільненню, 11 на сьогодні вже звільненні. Стосовно поліцейських третьої категорії, то реалізації ще не було, а загалом таких 232 особи» - повідомив Юрій Небеський.

Стосовно того, в якому із підрозділів найбільше поліцейських підлягає звільненню, то, за словами начальника управління кадрового забезпечення, це представники управління превентивної діяльності, які виконували функцію колишнього ДАІ.

«Близько 40% всіх поліцейських, які підлягають звільненню, це поліцейські, що виконували функцію колишньої ДАІ. Багато звільнених серед оперативних співробітників та слідчих, конвойні» - додав Юрій Небеський.

Стосовно ж ситуації із загальним комплектуванням всіх підрозділів Головного управління НП в Дніпропетровській області, то на сьогодні спостерігається кадровий некомплект понад 1300 осіб, що становить близько 14% від загальної кількості. За умови повної реалізації висновків атестації некомплект сягне близько 17%.

За словами начальника Управління кадрового забезпечення на сьогоднішній день закінчується процес формування нового штатного розкладу органів та підрозділів ГУНП в Дніпропетровській області.м

Gorod.dp.ua на Facebook.


Макс  (12.10.16 07:33): Немного математики. 5212+317+619+311=6459 - всего сотрудников. 311/6459*100%=4,8% уволили, или, другими словами 95,2% ментов оказались не такими-то и ментами, а настоящими полицейскими, которые и взяток не берут, и наркопритоны не крышуют, и преступления расследуют. Какая все-таки замечательная наша область. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті