Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
15:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Працівники поліції Кам'янського вилучили 16 тонн незаконного металобрухту

Працівники поліції Кам'янського вилучили 16 тонн незаконного металобрухту

Робота нелегального пункту прийому металобрухту була припинена.

Поліцейські отримали інформацію про те, що по вул. Тритузна у м. Кам`янське без відповідних документів працює пункту прийому металобрухту. За даним фактом відомості було винесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 213 Кримінального кодексу України.

В рамках кримінального провадження було призначено санкціонований обшук. 11 жовтня з ухвалою суду поліцейські разом із працівниками прокуратури міста прибули на дану адресу. Після приїзду поліцейських та працівників прокуратури на місце приїхали декілька чоловік на автомобілях, які заблокували вхід до приміщення, чим намагалися перешкоджати законним діям правоохоронців, а саме не давали можливості зайти до приміщення.

Однак, незважаючи на це, правоохоронці зайшли до приміщення через задній вхід, провели обшук, описали та вилучили 1 великі ваги та 15 тон 920 кг металобрухту.

Також на місце приїхали і представники деяких громадських організацій, які підтримали правоохоронців і подякували їм за роботу у боротьбі з незаконно працюючими металоприймальними пунктами.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Журналист  (13.10.16 14:57): Эта «точка по покупке металлолома» принадлежит самой крупной нелегальной сети приемных пунктов в Украине - фирме «Максимет». Их применые пункты есть в каждом городе Ураины, а в областных центрах по 3-4 пункта. Сама эта фирма луганская и принадлежит соратникам Януковича, которые финансируют ее из Российской Федерации, через «Сбербанк России». Расцвет их деятельности в Днепропетровской области, связан с приходом новой верхушки МВД (почти все начальство представители г.Луганск). Общественники сделали большое дело – разворушили такого монстра нелегального бизнеса в Украине, надеюсь им хватит сил и духа довести все до конца Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті