Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Щомісяця службу за контрактом обирають близько 350 мешканців області

Щомісяця службу за контрактом обирають близько 350 мешканців області

З початку року ряди Збройних Сил України поповнили вже більше 3,5 тисячі наших військовослужбовців. Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації.

Підписати контракт можна на різні терміни, зазначають в управлінні. Мінімум – на шість місяців, максимум – на п'ять років. Після завершення терміну контракту, його можна продовжити.

Кожному, хто підписав контракт, держава надає одноразову грошову допомогу – 12 тисяч гривень. Щомісячна зарплата військовослужбовця – не менше 7 тисяч гривень. Сума може збільшуватися залежно від посади, звання та терміну служби. На передовій додатково платять ще понад 4 тисяч гривень, в інших районах АТО – більше тисячі гривень.

Бійці також мають соціальні гарантії, можливість безкоштовного навчання, пільгового житла.

На контрактну службу приймають бажаючих від 18 до 60 років. Вимоги до кандидатів – відсутність судимостей, міцне здоров’я та середня освіта.

Дізнатися більше можна у військкоматі за місцем проживання або у центрах зайнятості.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Така вот Страна.  (18.10.16 16:19): Ну вобщем правильно...Зачем учиться ведь те у кого высшее образовние получают все го то по 5 тыс...да и работа у них сложнее.А тут такая Шара(если не на передовой конечно) Відповісти | З цитатою
Джонни Депп  (18.10.16 15:05): Мертвец Відповісти | З цитатою
Была бы служба  (18.10.16 15:05): А так кавно за 250 $, охранник в клубе и то побольше, а туда не влезешь:( Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті