Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підприємцям Дніпропетровщини розказали, як захистити свій бізнес від фінансових та юридичних рифів

|«« «« »» »»|

Які ключові тенденції, ризики та перспективи має сучасна економіка, як поводити себе з контролюючими органами, яких законодавчих ініціатив очікувати та як їх врахувати у стратегії розвитку компанії – підприємці Дніпропетровщини вивчали різні аспекти бізнесової безпеки. Для них практичну конференцію організували ДніпроОДА та Регіональна рада підприємців.

Обмінятися думками в колі провідних українських фахівців у галузі права й податків прийшли понад 120 підприємців області.

Робота Регіональної ради підприємців націлена на розвиток бізнесу в регіоні. Один із її напрямків – «круглі столи», семінари, виставки, форуми, тренінги, майстер-класи, конференції для малого та середнього бізнесу.

«З початку роботи Регіональної ради підприємців до неї звернулося понад 200 бізнесменів. Проаналізувавши звернення, ми вирішили організувати конференцію про всі грані безпеки – економічну, фінансову, юридичну. До діалогу запросили керівників та власників малого і середнього бізнесу. Як забезпечити стабільну роботу підприємства, підприємцям області розповідали відомі українські експерти. Серед них – юристи, банкіри, економісти, бухгалтери», – підкреслила начальник відділу департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Алла Кефель.

Конференція була розбита на окремі тематичні блоки. Під час першої частини підприємцям розказували, як вести себе з контролюючими органами. У другій учасники дізнавалися про безпечну роботу з контрагентами та як впізнати банк-банкрот. Ще два блоки були присвячені правовому захисту інтересів підприємства та стратегії безпеки бізнесу.

«Підприємцям важливо знати про безпеку з точки зору податків, взаємодії з контролюючими органами. Ці ризики вони повинні оцінювати, аби не допускати помилок у майбутньому. Бізнесмени повинні працювати сумлінно, бути відповідальними платниками податків і знати законодавство», – зазначила шеф-редактор журналу «Баланс», експерт громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Ольга Целуйко.

Кожен учасник мав змогу задати запитання, поспілкуватися з провідними фахівцями, обмінятися думками з колегами в неформальній обстановці.

«Безпека бізнесу часто сприймається надто вузько – як фізичний захист. Але це й ефективний маркетинг, і економічна стратегія. Безпека відкриває реальні можливості для бізнесу. Я як експортер знаю, що в нас менше можливостей, ніж у конкурентів за кордоном. Ми зараз програємо на цьому ринку часом через банальні причини. Тому я сьогодні завітав на конференцію. Мене цікавить все нове. Хочу почути професіоналів», – каже член Регіональної ради підприємців, бізнесмен із Дніпра Ігор Снітівкер.

Регіональна рада підприємців – майданчик для діалогу бізнесу, влади та громадськості. Вона працює при Дніпропетровській ОДА з травня 2016-го. Сюди за консультацією можуть звертатися як досвідчені бізнесмени, так і початківці. На «гарячій лінії» або особистому прийомі дадуть роз’яснення з правових та бухгалтерських питань, розкажуть про нюанси податкового й земельного законодавств, як розпочати власний бізнес або виграти грант.

Також у Регіональній раді підприємців сформовані експертні групи з розвитку експорту, імпорту, енергозбереження, зеленого туризму, приватної медицини. Навколо них об’єднуються підприємці області задля вирішення бізнесових проблем. До засідань груп можуть долучатися всі бажаючі.

До приймальні Регіональної ради можна звертатися щодня з 10.00 до 16.00, крім вихідних, за телефоном (056) 770-90-35 або електронною поштою [email protected]. Підприємців чекають за адресою: Дніпро, ОДА, пр. О.Поля, 1, каб. 308.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті