Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Напередодні осінніх канікул поліцейські попросили батьків піклуватися про безпеку дітей

Напередодні осінніх канікул поліцейські попросили батьків піклуватися про безпеку дітей

Під час прес-конференції у Головному управлінні Національної поліції в Дніпропетровській області ст. інспектор сектору ювенальної превенції Дніпровського ВП Тетяна Єфременкова нагадала батькам, що з 24 жовтня почнуться осінні канікули.

Тож з дітьми потрібно провести бесіди, розповісти їм, як вести себе вдома та на вулиці, нагадати про правила безпеки з обігрівальними приладами, предметами підвищеної небезпеки. Зокрема, маленькі діти знаходяться в зоні ризику поряд з відчиненими вікнами, підлітки – у занедбаних будівлях, де ризикують травмуватися.

- Хочу звернутися до батьків, щоб вони пояснювали своїм дітям, що на недобудованих об'єктах перебувати небезпечно. Діти йдуть туди, щоб похизуватися перед друзями, зробити селфі, але це можу коштувати людського життя, - наголосила Тетяна Євременкова.

Так, за 9 місяців поточного року у Дніпрі сталося 213 нещасних випадків за участю неповнолітніх, з них у 16 випадків діти випали з вікна. Також з початку року зареєстровано 104 заяви про уходи дітей з дому. На щастя, 94-х дітей вдалося розшукати та повернути в родину у першу ж добу, інших – трохи пізніше. Зареєстровано 73 правопорушення відносно дітей – це крадіжки, розбої, грабежі та інші. Складено 341 адміністративний протокол щодо куріння неповнолітніх, 78 протоколів – щодо вживання ними алкогольних напоїв.

Поліція звертається до всіх батьків з проханням звертати увагу на дозвілля дітей - де, з ким та як вони проводять свій вільний час.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Алла  (22.10.16 10:37): 21 октября какие то умники подали петицию президенту перенести летние каникулы на зиму для экономии по электроэнергии. Если сделают детям зимние каникулы вместо летних-тогда еще и летние в любом случае оставьте. Пусть дети отдыхают 6 месяцев в году- все равно знания полученные в школе, обычно потом мало кому нужны и есть возможность в интернете научиться чему угодно 9достаточно желания. Но летни е каникулы забирать не смейте и не Смейте подавать петиции о назначении Саакашвили премьером. или кем лтбо еще. он давно уже потерял доверие .никто не хочет видеть этого малограмотого но жестокого гастролера в украине и не хочет видеть его такую же цирковую группу в управлении госапаратом нашего государства. Можно отправить его в Гондурас -гастроли продолжаются. А Тимошенко может вполне заменить Порошенко на посту президента. Как это было в Британии-Кэмерон уступил свою должность премьера Терезе мэй. Тимошенко лучше справится и с кризисом в Донбассе и с курсом валют и в стабилизации экономини Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті