Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
22:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У міській раді обговорили кошторис для транспортної галузі та охорони навколишнього середовища у 2017 році

У міській раді обговорили кошторис для транспортної галузі та охорони навколишнього середовища у 2017 році

У міськраді Дніпра продовжують публічно обговорювати проект міського бюджету-2017. Сьогодні, 14 листопада, комісія з питань бюджету, фінансів та місцевого самоврядування заслухала департамент транспорту та охорони навколишнього середовища.

В проекті бюджету на наступний рік для департаменту передбачено 670 млн грн. 24 млн грн мають намір спрямувати на капітальні видатки, 486 млн грн – на транспортну галузь, зокрема 87 млн грн – на фінансову підтримку метрополітену та 377 млн грн. – електротранспорту. Ще 10,5 млн грн за планом становитимуть капітальні видатки на метрополітен. Зазначимо, що на 2016 рік для потреб департаменту транспорту та охорони навколишнього середовища закладалося 345 млн грн.

«За підсумками сьогоднішнього обговорення прийнято рішення про надання комісії більш детальної інформації про діяльність комунальних підприємств, які підпорядковуються департаменту, для вивчення напрямів фінансових дотацій, які місто планує їм надати у 2017 році. Наприклад, коштів на закупівлю нового рухомого складу електротранспорту, фінансової підтримки на оплату енергоносіїв, які суттєво підвищилися тощо. Тобто, хочемо більш детально розібратися з тими видатками, які плануємо виділяти. Окрім того, попросили в профільного департаменту напрацювання щодо майбутньої реформи транспортної мережі міста з прив'язкою маршрутних таксі, трамваїв, тролейбусів. Як депутати, хочемо побачити комплексну схему пасажирських перевезень у місті», - сказав голова комісії з питань бюджету, фінансів та місцевого самоврядування Артем Хмельников.

За словами директора департаменту транспорту та охорони навколишнього середовища міської ради Ігоря Маковцева, наступного року коштом міського бюджету планується придбати 1 трамвай та 12 тролейбусів. «Також закладаються кошти на капітальний ремонт наявних трамваїв із повною заміною кузова, ремонт колії, контактних мереж та й загалом на фінансову підтримку електротранспорту, оскільки тариф на проїзд у наших трамваях та тролейбусах є найнижчим в Україні – 1,5 грн у той час, коли тарифи на електроенергію зростають», – наголосив Ігор Маковцев.

Бюджет управління навколишнього середовища на 2017 рік планується в розмірі майже 7 млн грн.

«Ця цифра буде іще корегуватися, сподіваємося, у бік збільшення, оскільки у нас в роботі достатньо серйозні проекти, які важливі для міста та його мешканців. Зокрема, йдеться про рекультивацію полігону «Правобережний». На ці цілі планувалося направити 2,7 млн грн, управління просить збільшити цю суму до 5 млн грн. На моніторинг забруднення атмосферного повітря закладається 2,7 млн грн – це стартова цифра, яка може збільшитися після того, як вже отримаємо готовий проект на відповідні роботи. Крім того, закладаються кошти на різні екологічні дослідження, зокрема, стану води річки Дніпро», – додала заступник начальника управління навколишнього середовища Ірина Козлова.

Gorod.dp.ua на Facebook.


нацистам-сіоністам  (16.11.16 09:16): 1) НЕ ТРАНСПОРТУ треба компенсувати проїзд А ЛЮДЯМ-пільговікам ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННІ КВІТКИ надавати кошти які вони БЕЗГОТІВКОВО заплатять за послуги!!
от тоді і корупція зникне і МИТТЄВО виявиться хто возить повітря а отримує гроші "на пільговіків"
2)ТРАНСОРТНУ МЕРЕЖУ ТРЕБА РАЗРАХОВУВАТИ з прив'язкою до поїздів-електричок міжміських автобусів-аеропорту-річкового порту і між міським транспортом для зручності пересадок
Відповісти | З цитатою
Горожанин.  (15.11.16 15:43): Верните 13 троллейбус. Обещали уже давно, а воз и ныне там! Відповісти | З цитатою
Люся  (15.11.16 15:08): Продлите 157 маршрут до военгородка и верните 160 маршрут, как обещали. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
эксперт  (15.11.16 13:22): "о рекультивации полигона «Правобережный». На эти цели планировалось направить 2,7 млн грн, управление просит увеличить эту сумму до 5 млн грн."
по чайной ложке в год... Стоимость рекультивации - 1-2 пусковых комплексов 43 млн грн в ценах 2012г.
Відповісти | З цитатою
Горожанин  (15.11.16 08:18): Цитата: "поскольку тариф на проезд в наших трамваях и троллейбусах является самым низким в Украине - 1,5 грн". Приятно слышать. Хотя сильно часто об этом стали говорить, может скоро всё измениться не в лучшую сторону. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті