Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Опій» та «метадон» виявлені у Кам’янському, «дезоморфін» у Павлограді

«Опій» та «метадон» виявлені у Кам’янському, «дезоморфін» у Павлограді

У рамках відпрацювання території міста Кам'янське поліцейськими під час обшуку у квартирі місцевої мешканки, що займалася збутом наркотиків вилучено два медичних шприці, заповнені наркотичною речовиною «опій ацетильований», або ж так званою «ширкою».

Про це повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.

Обсяг вилученого виявився достатнім, аби забезпечити наркотичним «кайфом» близько двадцяти осіб.

Крім цього там само, у Кам'янському проведено обшук у квартирі ще одного наркозлочинця. Виявилося, що чоловік заробляв на хліб тим, що збував «метадон». У нього поліцейські вилучили близько десяти згортків із цією речовиною, партію «марихуани», а також гроші, отримані від незаконного виторгу.

Також, але цього разу у Павлограді проведено обшук у помешканні раніше засудженої пари. У них вилучено партію «опію ацетильованого», партію рідкого «метамфетаміну», а також наркотичний засіб «дезоморфін» і лабораторне обладнання для його виготовлення кустарним способом. Під час обшуку у квартирі знаходився знайомий господарів, мешканець приміського села, що використовував це приміщення для більш-менш комфортного вживання наркотиків.

Де саме драг-дилери брали свій товар – питання до слідства.

Наразі відкрито кримінальні провадження за низкою статей Кримінального кодексу України. Нарковиробникам та збувачам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років, додав Сергій Дереза.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті