Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 24 травня 2024
06:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підприємців Дніпропетровщини вчили користуватися світовими стандартами дезінфекції

Підприємців Дніпропетровщини вчили користуватися світовими стандартами дезінфекції

Як дезінфікувати приміщення виробництв, продукти харчування, одяг за світовими стандартами? Яких правил дезінфекції дотримуватися, щоб товари безперешкодно потрапляли на європейські ринки.

Для бізнесменів Дніпропетровщини пройшов черговий тренінг в ДніпроОДА. Головна мета – вихід вітчизняних товарів на європейські ринки.

«Одне з основних завдань, що стоять сьогодні перед підприємцями Дніпропетровщини, - це розширення ринків збуту продукції, налагодження міжнародних зв’язків. Для того, щоб вийти на ринки Європи, необхідно навчити наших підприємців міжнародним стандартам. Для цього ДніпроОДА проводить тренінги й семінари для підприємців та представників міст і районів області. Черговий бізнес-тренінг присвячений стандартам біобезпеки», - наголосив начальник управлінні зовнішньоекономічної діяльності Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Ракша.

За круглим столом в Дніпропетровській ОДА зібралися представники сільськогосподарських підприємств, лікарень, санаторіїв, місць громадського харчування. Вивчали новий стандарт біобезпеки EN 16636, що вступає в силу на території України у 2017 році. Цей європейський стандарт визначає вимоги та рекомендації до дизенфікуючих компаній.

«Стандарт EN 16636 виписаний для того, щоб люди розуміли, що таке дізінфекція. Він затверджений, однак щоб почав працювати, потрібно обговорити правила гри. Стандарт не може працювати без узгодження з українським законодавством. Наразі над цим працює спеціальний технічний комітет. Сьогодні пояснюватимемо бізнесменам та представникам організацій ці нові стандарти», - наголосив голова правління ГО «Українська пест контроль асоціація» Сергій Кріводонов.

Значні зміни в екології, кліматі і поведінці людини, що відбулися за останні 60 років, сприяють розмноженню шкідників. Вони небезпечні для здоров'я. Тому перед суспільством стала необхідність в створенні нового пакета стандартів з біобезпеки. У вересні 2014 року Європейські Пест Менеджмент Асоціації та Європейський інститут стандартів CEN розробили новий європейський стандарт біобезпеки (EN16636 PEST MANAGEMENT SERVICES). У 2017 році він починає діяти й на території України.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (11)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті