Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
04:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина отримала дитячі вакцини від десяти хвороб

Дніпропетровщина отримала дитячі вакцини від десяти хвороб

Поліомієліт, дифтерія, кашлюк, правець, вірусний гепатит, гемофільна інфекція, кір, краснуха, паротит та туберкульоз. Дніпропетровщина отримала дитячі вакцини від цих хвороб.

Загалом понад мільйона доз. Така кількість повністю покриває потребу області, розповіла начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дітям та матерям департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОДА Наталя Шмалько під час прес-конференції.

«Цьогоріч лікарі Дніпропетровщини зіткнулися з 11 важкими випадками кашлюка, туберкульозу та праця у дітей. Усі пацієнти не були привиті, – зазначила Наталя Шмалько. – Звертаю увагу батьків на те, що лише щеплення  можуть вберегти вашу дитину. Не зволікайте з візитом до медзакладу. Порадьтеся з лікарем щодо графіку вакцинацій та розпочинайте їх».

Вакцин від десяти хвороб вистачить на всіх, запевняє лікар. 1 мільйон 185 тисяч 313 доз повністю покривають потребу області.

«Дітей прививатимуть організовано – безпосередньо у садочках чи школах. Батьки, чиї діти щеплення пропускають, мають звернутися до своєї амбулаторії самостійно. Вакцинація безкоштовна», – зазначила Наталя Шмалько.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена Николаевна  (23.11.16 21:18): если вам дорог ваш ребенок - ни в коем случае не колите ему подобную дрянь под названием "вакцина", подобными препаратами от "забугорных друзей" на ваших детях проводят клинические испытания, польза очень сомнительна а вред может быть летальным. И никакие врачи и медучреждения не спасут и не возьмут ответственность за возможную гибель вашего ребенка... Відповісти | З цитатою
житель  (23.11.16 15:30): У меня в детстве была одна знакомая, которая переболела полиомиелитом. Бедная девочка, очень красивая внешне, на всю жизнь осталась калекой, и передвигалась с помощью палки и костыля. Родителям надо советоваться с медиками, а не с соседками и подружками по поводу прививок для своего ребенка. Купят справки в садик, что ребенок привит. А если заболеет, перед чьим носом этой бумажкой махать? Відповісти | З цитатою
Алиса.  (23.11.16 15:17): В статье забыли добавить, что организованная вакцинация только с согласия родителей. Хотелось бы напомнить Н.Шмалько, что у нас пока не диктаторское государство, поэтому в фразе :" Родителям, чьи дети прививки пропускают, необходимо обратиться в свою амбулаторию самостоятельно. " слово" необходимо". нужно заменить на слово "возможно". Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті