Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро приєднався до міжнародної акції «16 днів проти насильства»

|«« «« »» »»|

Щороку з 25 листопада по 10 грудня у світі проходить акція «16 днів проти насильства». В акції приймають участь тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з понад 100 країн світу. Дніпро також приєднався до акції боротьби проти різного роду насильства.

Про це під час прес-конференції 25 листопада повідомив начальник управління молоді та позашкільної освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської Ради Руслан Буленок.

«До міжнародної акції «16 днів проти насильства» проводився конкурс дитячих малюнків на тему «Ні насильству!». Свої роботи представили близько 70 учнів клубів за місцем проживання та шкіл міста. Діти 5-15 років представили близько 100 робіт. Також в рамках акції були випущені інформаційні буклети щодо гендерного та домашнього насилля, які будуть поширюватись через поліцію та соціальні служби, у яких жертви насильства знайдуть корисну інформацію про безкоштовну правову, медичну та соціальну допомогу», - зазначив Руслан Буленок.

Директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Лілія Ковальова наголосила, що робота з постраждалими від домашнього або гендерного насильства ведеться постійно.

«У нашому місті робота з постраждалими від насильства ведеться не тільки під час акцій, таких як «16 днів проти насильства», а весь рік. Ця міжнародна акція – спосіб ще раз привернути увагу до проблеми домашнього та гендерного насилля», - зазначила Лілія Ковальова.

Довідка:

Щорічна акція «16 днів проти насильства» (25 листопада – 10 грудня) ініційована Першим всесвітнім інститутом жіночого лідерства 1991 року. Дати акції символічно наголошують на зв'язку між насиллям проти жінок та правами людини. 25 листопада – Міжнародний день проти насильства щодо жінок, 10 грудня – Міжнародний день прав людини. Щороку з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета Акції - привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім'ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті