Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрили Центр інновацій в електронному урядуванні

У Дніпрі відкрили Центр інновацій в електронному урядуванні

Запрацював він на базі Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Центр інновацій в електронному урядуванні став осередком навчальної та наукової діяльності регіонального інституту, де розроблятимуть та апробовуватимуть інноваційні підходи, здійснюватиметься навчання та підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування Дніпропетровщини та сусідніх областей, вестиметься експертна та дорадчо-консультативна робота у сфері електронного урядування. Тут публічні службовці, слухачі та студенти зможуть поліпшити свої навички використання інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності, опанувати нові програмні продукти, що упроваджуватимуться в органах влади тощо.

Створення цього Центру є одним із завдань програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедерацією, виконується Фондом Східна Європа, Фондом InnovaBridge у співробітництві з компанією SoftXpansion, Національною академією державного управління при Президентові України та Асоціацією «Міста електронного врядування».

У відкритті Центру взяли участь: перший заступник директора ДРІДУ НАДУ  Євгеній Бородін, старший радник Швейцарського бюро співробітництва Крістіан Діcлер, координатор проектів Швейцарського бюро співробітництва Ілона Постемська, менеджер програм Фонду Східна Європа Олена Саєнко, директор Інституту вищих керівних кадрів НАДУ, координатор навчальної компоненти програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) Андрій Семенченко, начальник управління інформаційних технологій та електронного урядування Дніпропетровської обласної державної адміністрації Тетяна Шаповалова.

Нагадаємо, ДРІДУ НАДУ є провідним вищим навчальним закладом на території Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Черкаської областей України, у якому здобувають професійну освіту в галузі публічного управління та адміністрування, менеджменту, підвищують кваліфікацію.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті