Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрянок навчали прийомів самооборони просто неба

Дніпрянок навчали прийомів самооборони просто неба

На Європейській площі 10 грудня жінок навчали, як опиратися грубій силі та захистити себе — майстер-клас із самооборони провели Гендерний клуб Дніпро та спортивний клуб Upgrade.

«Сьогодні ми звертаємося до жінок: ми цілком можемо самі впоратися із загрозами, які на нас спрямовані. Це цілком доступно, я сама ходила на ці курси, і не очікувала, що я сама зможу щось таке зробити», — говорить керівниця ГО «Гендерний клуб Дніпро» Анна Мягких.

Крім того, на майстер-класі інспектори патрульної поліції Дніпра анонсували відкриття постійних курсів самооборони для жінок на базі Дніпровського державного університету внутрішніх справ. Їх вестиме поліцейський, який є кваліфікованим інструктором самбо.

«Основна специфіка буде спрямована на самооборону без зброї та прийоми рукопашного бою, — розповідає інспектор патрульної поліції, тренер Артем Тищенко. — Я думаю, якщо в жінки є проблеми, і вона захоче навчитися себе захистити, то піде до кінця, і все у неї вийде. А в разі чого ми допоможемо».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Курам на смех!  (12.12.16 13:10): Бред! Легализация оружия и закон о его применении в целях самозащиты...остальное Бред...Хотя в стране где столько Психбольных оружие вообще никому давать нельзя Категорически!!! Відповісти | З цитатою
Скептик  (12.12.16 07:34): А слабо уменьшить преступность? Развалили МВД, а нормального ничего не внедрили. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Та ну да  (11.12.16 18:23): Лучшая защита это когда на плече висит базука. Никто не подойдёт окромя полиции. Поэтому нужна ксива на право ношения. Вспоминается старый анекдот. Идёт мужик по базару с АКашкой, подходит к продавцу и спрашивает "А скока, скока?" ШУТКА. Відповісти | З цитатою
Стойк  (11.12.16 14:04): Совет для женщин! Лучшая защита это нападение. У мужского пола вся сила в яйцах. Если Вы попали в подобную ситуацию, бейте резко и хладнокровно в это место коленом или вытянутой ногой, в зависимости от расстояния нападающего.
Результат защиты гарантирован.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті