Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
09:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кавер-вечір світових хітів пройшов у Дніпрі

Кавер-вечір світових хітів пройшов у Дніпрі
фото з особистого архіву Н.Андрющенко

На вихідних жителі Дніпра прослухали кавер-вечір заслуженого артиста України, чарівного баритона Олександра Мирошниченка «На вершині життя».

Глядачі почули світові хіти української естради, перший професійний кавер на відому пісню «Океан Ельзи», інструментальні виступи, а також неповторну візуалізацію, яка створила особливу атмосферу, пишуть "Вісті Придніпров"я".

Але це не остання зустріч – організатори обіцяють повторити музичне дійство ще раз, 20 січня.

«На кавер-вечорі ви отримаєте цінний лайфхак любити, радіти життю і йти до своєї мрії в будь-яку пору життя і за будь-яких обставин», — стверджує режисер-постановник кавер-вечора «На вершині життя» народний артист України Іван Шепелєв.

Олександр Мирошниченко – заслужений артист України. Він навчався в музичному училищі ім. М.Глінки. Протягом 15 років працював солістом Ансамблю пісні і танцю в Угорщині. Лауреат-дипломант I ступеня міжнародного фестивалю естрадної пісні. З 2011 року — соліст Дніпровської філармонії ім. Л. Когана.

Як розповіла «Вістям» автор сценарію і ведуча вечора Наталія Андрющенко, до створення проекту підійшли творчо:

«Коли керівництво філармонії ініціювало створення арт-проекту у форматі кавер-вечора, я розпочала написання сценарію з розмови з солістом концерту – заслуженим артистом України Олександром Мирошниченком. Мене надихнула його історія життя, його унікальний голос і я зрозуміла, що через пісню необхідно донести людям цю жагу до життя, цей творчий порив. Звідси і назва кавер-вечора «На вершині життя».

Режисер програми вирішив піти на експерименти, включив у репертуар артиста пісню рок-гурту «Океан Ельзи». Над цим кавером працювали довго і результат того вартий. Працювали і над візуалізацією проекту. Тут я вдячна фотохудожнику Євгену Хілю, який надав свої роботи для кліпу до однієї з пісень.

На вечорі також звучить поезія, музичні виступи. І ця програма розвиватиметься і далі, щоразу ми включатимемо щось нове. Наприклад, наступний кавер-вечір 20 січня, після Водохреща — свята, яке завершує різдвяні свята. Тож ми не забудемо про наші традиції й на сцені».



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті