Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гліб Пригунов: 22 Pushupchallenge приводить до конкретних дій

Гліб Пригунов: 22 Pushupchallenge приводить до конкретних дій

На тому тижні голова обласної ради прийняв естафету "22 Pushupchallenge". На своїй сторінці у ФБ він виклав відео із 22-ма віджиманнями та зазначив, що віджимання віджиманнями, а реальної допомоги ветерани АТО потребують кожного дня.

Саме тому Гліб Пригунов запросив відомого активіста Дмитра Кошку із його однодумцями до обласної ради. Зустріч відбулася і серед іншого виділили три найболючіших питання.

По-перше, мова йшла про необхідність виділення окремого приміщення для зустрічей та цивілізованого дозвілля бійців АТО. Дмитро Кошка наголосив, наскільки складно воїнам адаптуватися у цивільному житті.

"По-справжньому зрозуміти нас може лише та людина, яка сама брала участь у воєнних діях. Ми вдячні за допомогу психологів та інших профільних спеціалістів, але нічого не може замінити реального братнього спілкування з однодумцями", - зазначив Дмитро Кошка.

Другим стало питання поводження із землею, яку ветерани АТО отримують за законом. Більша частина таких угідь знаходиться в області, у сільській місцевості. Бійці зізналися, що часто не знають, як краще розпорядитися своїм земельним майном. У процесі розмови вирішили, що заняття сільським господарством – оптимальніший шлях.

Гліб Пригунов порадив залучати інвесторів та зацікавлених партнерів. Спільна робота у цьому напрямку має принести користь не лише самим власникам землі, а й області в цілому. Розвиток сільського господарства є одним з найбільш перспективних ресурсів Дніпропетровщини.

Останнім, втім, не менш важливим питанням обговорювали необхідність патріотичного виховання.

"Молодь і діти є найбільш незахищеною верствою населення під час інформаційної війни. Сьогодні вплив інформаційних технологій є настільки сильним, що навіть дорослій та розумній людині складно відрізнити правдиві дані від сфабрикованих матеріалів . Ми повинні прикласти максимум зусиль, аби захистити українців від інформаційних атак з боку наших ворогів", - сказав Гліб Пригунов.

В зустрічі взяв участь також заступник голови обласної ради Мгер Куюмчан. На нього була покладена відповідальність за оперативну комунікацію з воїнами АТО та їхніми родинами. Саме Мгеру Куюмчану доручено вже найближчим часом дати пропозиції щодо конкретних пропозицій по приміщенню, по можливому бізнес партнерству в аграрному секторі та патріотичному вихованню молоді.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті