Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
16:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Більше 8 тисяч закупівель проведено через Prozorro на Дніпропетровщині у січні

Більше 8 тисяч закупівель проведено через Prozorro на Дніпропетровщині у січні

За рік кількість торгів в Prozorro збільшилася в 5 разів. У січні 2017-го на Дніпропетровщині в системі електронних торгів зареєстрували 8 тисяч лотів, у січні 2016-го – 1850, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«У січні 2,7 тисячі підприємців змагалися за право продавати послуги чи товари державі. Рік тому учасників було лише близько тисячі. На Дніпропетровщині постійно зростає як кількість лотів, зареєстрованих в Prozorro, так і кількість підприємців, що бажають співпрацювати з державою. Завдяки Prozorro бюджет заощаджує, а бізнес заробляє», - наголосив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

У січні 2017-го у системі Prozorro на Дніпропетровщині проведено 8 тисяч торгів. Це майже в 5 разів більше, ніж за аналогічний період 2016-го. Заощаджено 70 мільйонів гривень бюджетних коштів.

Найактивніше працює в Prozorro Дніпропетровська облдержадміністрація. У січні – 2,5 тисячі закупівель на 1,2 мільярда гривень. На другому місці Дніпро – 1,2 тисячі закупівель на 680 мільйонів гривень.

Команда ДніпроОДА продовжує навчати роботі в системі електронних закупівель Prozorro службовців, підприємців, журналістів. Вже проведено більш ніж півсотні практичних семінарів та тренінгів. Всі вони про тонкощі роботи в Prozorro та протидію махінаціям. Закликає підприємців повідомляти про будь-які порушення в роботі системи й соціальна реклама у містах Дніпропетровщини. На ній розміщені контактні телефони, за якими надають консультації та приймають скарги. 


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті