Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
23:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА пройде творча зустріч із поетами-бійцями АТО

У ДніпроОДА пройде творча зустріч із поетами-бійцями АТО

20 лютого у ДніпроОДА новий творчий вечір. Бійці АТО Олексій Бик та Сергій Пантюк презентують власні поетичні збірки. Багато віршів, музики та живого спілкування очікує на гостей.

«Команда ДніпроОДА готує черговий творчий вечір. 20 лютого поети Олексій Бик та Сергій Пантюк презентують свої книги. Ідею проведення таких зустрічей започаткували 2016-го. ДніпроОДА вже відвідали відомі музиканти, блогери та письменники. Цього року пройшла зустріч з журналістом та політологом Тарасом Березовцем. Він представив свою книгу про анексію Криму. Далі ще більше цікавих зустрічей», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Він – український журналіст, поет, музикант, доброволець і лауреат фестивалю «Пісні, народженні в АТО». Олексій Бик пише вірші усе своє життя, а опублікувати поетичні рядки – заповітна мрія. Довгий час зробити це чоловіку не вдавалося. Зібрані на втілення мрії кошти віддав спочатку на потреби Майдану, у якому безпосередньо брав участь. Решту - на придбання бронежилета і каски. З ними Олексій поїхав на передову.

Він захищав Донецький аеропорт. Саме на передовій майбутня поетична збірка поповнилася новими віршами. Вже із присмаком війни. Влучні фрази чи рими приходили у будь-який час, і не завжди вдавалося занотовувати їх на папері. Найчастіше блокнотом слугувала рука Олексія. Так і з'явилася назва першої збірки «Вірші на руці».

Презентувати доробок військового і видати збірку допоміг Сергій Пантюк – український журналіст, видавець, громадський діяч і учасник АТО. Разом із Олексієм у стінах ДніпроОДА він презентуватиме власну збірку «Так мовчав Заратустра». Ця книга – спроба переосмислити власну поетичну дорогу, задуматися, ким ми є зараз і завдяки чому.

Творча зустріч із двома поетами пройде 20 лютого о 19:00 у Дніпропетровській облдержадміністрації. Вхід безкоштовний. Попередня реєстрація обов'язкова. Заповнити заявку можна за посиланням - https://goo.gl/forms/IMmJSKjuH0skqzE32.

Gorod.dp.ua на Facebook.


mudichenko  (17.02.17 09:56): Кроме атошников, похоже, в области больше людей нет и проблем не существует. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті