Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині землевпорядник 20 гектарів землі «оцінив» у 12 тисяч

На Дніпропетровщині землевпорядник 20 гектарів землі «оцінив» у 12 тисяч

За дану суму інженер-землевпорядник комерційної структури пообіцяв домовитися з посадовцями обласного управління Держгеокадастру про виділення землі у власність. Затримали його у кафе м. Павлоград.

Співробітники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Дніпропетровській області ДЗЕ Нацполіції та Павлоградської місцевої прокуратури припинили злочинну діяльність землевпорядника комерційної структури, який вирішував питання "безоплатного" виділення землі.

Громадянину для ведення сільськогосподарської діяльності необхідно було 20 гектарів землі. Проте, у наявності ділянок для виділення не було. Незважаючи на це, інженер-землевпорядник комерційної структури пообіцяв допомогти вирішити дане питання з посадовцями обласного управління Держгеокадастру. Один гектар він "оцінив" у 600 доларів США, тобто вартість земельної ділянки у Павлоградському районі площею 20 га становила 12 тисяч доларів США.

2 березня, в кафе м. Павлоград оперативники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Нацполіції спільно зі слідчими Павлоградської місцевої прокуратури затримали "вирішувача" земельних питань. Він одержав від громадянина першу частину хабара у розмірі 6-ти тисяч доларів США.

На даний час правоохоронці проводять санкціоновані обшуки у районному та обласному управлінні Держгеокадастру, офісі комерційної структури та за місцем мешкання затриманого інженера-землевпорядника.

Санкція статті 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 8-ми років з конфіскацією майна.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті