Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вперше у ДніпроОДА виступатиме «Ліга сміху»

Вперше у ДніпроОДА виступатиме «Ліга сміху»

Жарти, акторська майстерність та патріотичний настрій – така атмосфера пануватиме у ДніпроОДА 23 березня. Вперше в адмінбудівлі гумористичне шоу «Ліга сміху». Підніматимуть настрій хлопці з Донбасу та команда із Дніпра. Вхід вільний, реєстрація обов’язкова.

«У 2016-му ДніпроОДА започаткувала нову традицію – проводити в адмінбудівлі творчі зустрічі. За цей час до нас завітало чимало відомих письменників, блогерів, журналістів, фотографів. Тисячний зал збирав російський поет-сатирик Андрій Орлов. Двічі приїздив популярний український актор Олексій Горбунов. Вперше до ОДА завітає «Ліга сміху». Підніматимуть настрій команди із Дніпра та Луганська. Запрошуються всі бажаючі», – розказав голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«180 і вище» та «Луганська збірна» беруть участь у всеукраїнському гумористичному шоу, створеному за підтримки «Студії Квартал 95», – «Ліга сміху». На великій київській сцені команди борються за кубок чемпіонів гумору. У залі ДніпроОДА вони конкурувати не будуть. Натомість обіцяють море позитиву.

«180 і вище» в гумористичних колах – три роки. Колись команда виступала тільки у Дніпровській лізі, сьогодні її знають по всій Україні. У її складі – четверо дівчат та двоє хлопці.

«Їдемо до ДніпроОДА з багажем гумору та веселощів. Будуть не тільки добре знайомі жарти, а й нові. Приходьте з гарним настроєм та готуйте вуста для посмішок», – говорить засновник та капітан команди «180 і вище» Артур Білоусов.

Жартами, акторською майстерністю, патріотичним настроєм підкорюватиме «Луганська збірна». Ще два роки тому її учасники грали в різних командах Луганської області. Потім вирішили об’єднатися. У збірній – правоохоронці, сценаристи, різноробочі.

«У ДніпроОДА звучатиме тільки найкраще з нашого репертуару. Буде цікаво. Спробуємо здивувати. Приходьте з гарним настроєм – підете додому з відмінним», – пообіцяв капітан команди «Луганська збірна» Ельдар Кабіров.

Команди сміху виступатимуть 23 березня за адресою: Дніпро, ОДА, пр. О.Поля,1. Початок о 19.00. Вхід вільний, обов’язкова реєстрація за посиланням.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Прохожий  (14.03.17 07:52): А там и команду создавать не надо. Уже есть. Відповісти | З цитатою
Стоик  (13.03.17 21:09): Днепр рулит !!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті