Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 300 людей розпочали вивчати іноземні мови на курсах від Центру міжнародного грантрайтінга при ДніпроОДА

Понад 300 людей розпочали вивчати іноземні мови на курсах від Центру міжнародного грантрайтінга при ДніпроОДА

Більше 300 мешканців з різних куточків України розпочали вивчати іноземну мову на порталі LingQ. Протягом року можуть безкоштовно користуватися онлайн-платформою бійці АТО, переселенці, люди з обмеженими можливостями, діти-сироти та малозабезпечені.

Курси – результат співпраці Центра міжнародного грантрайтінга при ДніпроОДА та засновника порталу, канадця Стіва Кауфмана.

Понад 300 бійців АТО, переселенців, дітей-сиріт та малозабезпечених почали навчання на безкоштовних мовних курсах. Їх організував Центр грантрайтінга при ОДА.

«Освітні курси для переселенців, АТОвців, малозабезпечених започаткували у співпраці з канадцем Стівом Кауфманом. Він – творець платформи з вивчення іноземних мов. Учасники проекту можуть протягом року безкоштовно вивчати 14 мов. Сайт підходить як для початківця, так і для тих, хто вільно володіє іноземною», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

На освітньому порталі LingQ – цікаві матеріали, бібліотека статей, історій, інтерв'ю. Розширити словниковий запас дозволяють радіопрограми та твори мовою оригіналу. На сайті можна зав'язати знайомство з носієм мови.

Одним з перших на курси зареєструвався учасник АТО із Дніпра Ярослав Ярошенко. «Я непогано володію англійською. Але вирішив вдосконалити знання. Зареєструвався на порталі, скачав додаток на телефон і тепер вивчаю англійську у зручний для себе час. Здебільшого читаю тексти і запам'ятовую незнайомі слова», – розказав Ярослав Ярошенко.

Ви теж можете стати учасником проекту. Для цього треба заповнити форму за посиланням. Реєстрування на курси подовжено до кінця березня.

Центр грантрайтінга при ОДА працює з осені 2015-го. Він розробляє і втілює проекти, під які залучає міжнародні кошти. Основні сфери – енергоефективність, підтримка малого та середнього бізнесу, децентралізація. Окрема увага – проектам з підтримки учасників АТО та переселенців.

Центр міжнародного грантрайтінга за адресою: Дніпро, пр. О. Поля, 1, ОДА, тел.: (056) 742-70-73.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті