Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юні спортсмени Дніпра – чемпіони України у п’ятиборстві

Юні спортсмени Дніпра – чемпіони України у п’ятиборстві

Юні спортсмени Дніпропетровщини посіли призові місця на Чемпіонаті України з сучасного п’ятиборства. Збірна Дніпропетровської області виборола срібло.

Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

У Харкові пройшов Чемпіонат України з сучасного п'ятиборства серед юнаків та дівчат. За першість боролися спортсмени з Київської, Дніпропетровської, Харківської, Житомирської, Донецької та Львівської областей. У змаганнях взяли участь 120 атлетів. Честь Дніпропетровської області захищали 9 спортсменів.

«Сучасне п’ятиборство – олімпійський вид спорту. До нього входять змагання зі стрільби, фехтування, плавання, кросу та кінного спорту», - пояснює відповідальний секретар Дніпропетровської обласної Федерації сучасного п'ятиборства Андрій Демура.

В особистому заліку спортсмени Дніпропетровщини здобули дві золоті нагороди. У командних змаганнях серед юнаків 17-18 років збірна області посіла друге місце.

«У змаганнях серед юнаків 17-18 років переміг Олександр Шелест, а серед дівчат 13-14 років перше місце посіла Єлизавета Кравцова, – зазначив Антон Демура. – Сучасне п’ятиборство – це дуже трудомісткий вид спорту. Ці нагороди – справжнє підтвердження першості наших спортсменів».

Наприкінці квітня 2017 року у Дніпрі пройдуть змагання за юнацький Кубок України. Його переможці представлять область на Чемпіонаті Світу та Європи 2017 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті