Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
10:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У міськраді Дніпра розглядають можливість залучення банків до видачі карток містянина

У міськраді Дніпра розглядають можливість залучення банків до видачі карток містянина

У середу, 22 березня, виконувачка обов’язків заступника міського голови Дніпра Яніка Мерило зустрілася з потенційними партнерами міста у питанні видачі карток містянина.

На зустрічі були присутні представники керівництва Національного банку України та Національної платіжної системи «Простір», «Ощадбанку», «ПриватБанку», «Райффайзен Банку Аваль», «Першого Українського Міжнародного Банку», «ТАСКОМБАНКУ», а також керівництва «Укрпошти», «АТБ», компаній «Пластиккард» та «Мастеркард».

Усі вони висловили зацікавленість у тому, щоб брати участь у видачі карток мешканця Дніпра.

«Картку містянина видаватиме саме місто, але ми також розглянемо разом з партнерами можливість видавати її через банки. Картка мешканця Дніпра – персоналізований інструмент для всього: від транспортних до електронних послуг, електронної медицини та дисконтів партнерів. Окрім цього, діятиме неперсоналізована картка електронного квитка для туристів або тих, хто не зацікавлений в отриманні картки містянина, але хоче мати можливість сплатити карткою за проїзд у міському транспорті. Така практика поширена у світі, і найвідоміший приклад, напевно, лондонський Oyster card. Я дуже рада, що в наших можливих партнерів такий великий інтерес до участі в проекті», – зазначила Яніка Мерило.

«Національний банк України зацікавлений у спільній реалізації цього проекту. Для нас сьогодні перехід до cashless economy (з англ. – безготівкова економіка. – Ред.), перехід на безготівкові розрахунки – один із пріоритетів. Ми готові підтримувати проект незалежно від остаточного вибору містом партнерів для його реалізації. У той же час, впровадження картки містянина на базі Національної платіжної системи «Простiр», створеної НБУ, створить можливість подальшого впровадження транспортних проектів на державному рівні», – сказала начальник відділу інноваційних проектів управління інноваційного розвитку департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку НБУ Марія Іванова.

Вже найближчим часом на вебсайті міськради та платформі ProZorro буде опублікована інформація для проведення конкурентного діалогу із запрошенням всіх зацікавлених партнерів брати участь у конкурентних перемовинах.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Митяй  (25.03.17 20:45): А в паспорте уже что нет прописки? Это типа справка, которая подтверждает справку? Или отмыв денег по новым схемам? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
нацистам=сіоністам  (24.03.17 07:16): і шо цікаво...ніяк не може повірити совкова ґапота та ждва камуняцька що їхнє жді вське щастя"(коли в часи кп=сс ґої рабували а ж два "керувала"=панувала та "пільги"за хабарі купувала) ЛУСНУЛО!!
І ВОРОТТЯ в совковий фашизм на чолі з ждоліліпуком пукіним та його гбнявою бандою НЕ ВІТБУДЕТЬСЯ!!
просрав фашист пукін і"ґуській міґ"і "наваросцію";..
Замість ТРЬОХ мільонів українців зараз в ждоліліпукії працює лише 800тис громадян України і це фашистам пукіна-як вила в дупу бо вже зараз "гуській міґ"фєдєрастії складається на 60% з азіятів а ті=решта-"ґуськіі"... ЗОВСІМ НЕ СЛОВ'ЯНИ.. а таке
А УКРАЇНА ВІДІРВАЛАСЬ ВІД імперії зла та ВЕРТАЄТЬСЯ В ЄВРОПУ!!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Кризис  (23.03.17 16:34): Мне это напоминает "облигация" или "аблигация" ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті