Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов нагородив кращих працівників СБУ

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов нагородив кращих працівників СБУ

Служба безпеки України відзначає ювілей! Чверть віку співробітники служби стоять на захисті державного суверенітету, законних інтересів, а також боронять права і свободи громадян України.

І зараз СБУ кожного дня відстоює територіальну цілісність держави, яка сьогодні знаходиться під загрозою. Багато співробітників СБУ і зараз знаходяться в зоні бойових дій.

З ювілеєм служби офіцерів привітав голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов та відзначив кращих співробітників СБУ в регіоні.

«Стратегічне завдання СБУ – це у першу чергу захист від найбільших загроз – внутрішнього та міжнародного тероризму. Останні роки Україна проходить важкі випробування – війна на сході, де саме співробітники служби безпеки показують свою справжню відданість державі, патріотизм та професіоналізм у справі. Я щиро бажаю кожному з вас міцного здоров`я, миру та чистого неба над головою», - привітав працівників СБУ Гліб Пригунов.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Анархисту  (24.03.17 13:19): Там и стоят Відповісти | З цитатою
Анархист  (23.03.17 18:05): Не знаю где они стоят, но вся контрабанда сейчас идёт через них в донбас Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті