Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА команди «180 і вище» та «Луганська збірна» зібрали тисячний зал

|«« «« »» »»|

Актуально, смішно та на злобу дня – на сцені тисячного залу ДніпроОДА зійшлися команди із Дніпра та Луганська. «Модельне агентство «180 та вище» і «Луганська збірна» вже давно полюбилися українському глядачу.

Які жарти лунали у залі та як зустріли гумористів на Дніпропетровщині – далі.

«У концертній залі ДніпроОДА вже побували українські письменники, блогери, актори та поети. Щоразу на творчі вечори збирається понад тисячу глядачів. Не виключення й ця зустріч. Вперше на сцені - дві гумористичні команди із Дніпра та Луганська. Вони подарували глядачам вечір позитиву, гумору та посмішок. На декілька годин містяни відволіклися від щоденних турбот і змогли відпочити душею. Команда ДніпроОДА традицій не порушуватиме. Будемо і надалі запрошувати цікавих людей», - розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

На телевізійних екранах вони конкуренти. Для команд «Модельне агентство «180 та вище» і «Луганська збірна» гумористичні батли - не новина. Проте цього разу вони – колеги.

«Вже був досвід виступу перед чиновниками, підкорювати тисячну залу вміємо. Але щоб жартувати зі сцени облдержадміністрацій – для нас це вперше. Будемо дивувати гумором та нестандартним підходом. Впевнений, у нас все вдасться», - поділився перед початком концерту капітан команди «Модельне агентство «180 та вище» Артур Білоусов.

Високий, у прямому сенсі слова, гумор від дівчат красунь із команди «180 і вище» задав тон вечору. Виступати першими завжди складно, проте досвідчена команда запалила зал. Їх жарти на злободенні теми дня глядачі підтримували гучними оплесками.

«Кажуть, коли ми сміємося, то вже не можемо плакати. І це класно. Я люблю гумористичні шоу, бачив ці команди по телевізору. Чудова ідея зібрати всіх тут», - поділився враженнями учасник АТО, глядач Віталій.

Гумористичну естафету перехопили гості зі сходу – команда «Луганська збірна». Кожен з них має 10-річний досвід виступів. Головне – аби люди сміялися, каже капітан.

«Головне – щирість. Ми маємо любити те, що робимо. Рецепт простий, але дієвий», - підтвердив капітан «Луганської збірної» Ельдар Кабіров.

«Більшу частину свого життя я прожив у Луганську. Учасники команди зі сходу для мене як рідні. Приємно вітати їх у нас в ДніпроОДА. Зараз важливо показати: Луганськ – це Україна», - сказав радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.

Майже дві години гумору. Жартами від команд насолоджувався повний зал глядачів. Серед них – учасники АТО та переселенці. Наприкінці акторів нагородили щирими оплесками.

«Має бути візит-відповідь до Луганська. Такі заходи корисні були і раніше, а зараз – просто необхідні. Краще жартувати та підтримувати один-одного. Поки ми сміємося, значить не здаємося», - резюмував вечір голова Луганської молодіжної ради Євген Назаров.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Юлия_1919  (25.03.17 09:15): Было весело... не спорю... но восточная команда просто "убила" хорошим юмором... модели тоже выступили хорошо. Насмеялась в этот день от души Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті