Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі державний пожежно-рятувальний загін з охорони об’єктів відзначив своє 50-ти річчя

|«« «« »» »»|

7 квітня відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 50-ої річниці створення 9 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області з охорони об’єктів.

Святкування розпочалось з церемонії відкриття пам’ятного знаку на території загону. Під час заходу були присутні: ветерани Служби порятунку, керівний склад Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, працівники 9 ДПРЗ та керівництво об’єктів, що охороняються на підставі договорів.

Під час відкриття пам’ятного знаку з привітальним словом до присутніх та ветеранів загону, які не один рік самовіддано несли службу в підрозділах загону, звернувся начальник Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Андрій Кульбач:

«Cенс нашої роботи – завжди залишатися відданими народові і державі, бути чесними, сумлінними і дисциплінованими. З високою відповідальністю виконувати свій службовий обов'язок. Мужньо і рішуче захищати життя та здоров'я громадян, берегти національне багатство країни».

Після відкриття та освячення пам’ятного знаку, урочисті заходи продовжилися на території палацу культури «Машинобудівників», де спочатку присутнім продемонстровано виставку пожежно-рятувальної техніки, що знаходиться на озброєнні 9 ДПРЗ.

Урочистості розпочалися з привітання ветеранів Служби порятунку та врученням їм цінних подарунків та подяк, які в свою чергу привітали переможців дитячого конкурсу малюнків «Я з родини вогнеборців».

А творчі колективи своїми виступами створили святковий настрій для гостей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


сын израилев  (07.04.17 18:53): «Cмысл нашей работы - всегда оставаться преданными народу и государству, быть честными, добросовестными и дисциплинированными. С высокой ответственностью выполнять свой служебный долг. Хотелось чтобы люди со звездами на плечах так и делали... С праздником спасателей в синей форме. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті