Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
19:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбулись урочистості до Дня пожежної охорони

|«« «« »» »»|

14 квітня в залі засідань Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області відбулись урочистості до Дня пожежної охорони.

Це свято людей, які обрали своєю професією порятунок інших. Вогняне братство завжди славилося своїми славетними традиціями.

Незмінно ветерани пожежної охорони передають свої знання та безцінний досвід молодим пожежним. Усіх співробітників служби порятунку об’єднує спільна мета – запобігти біді, врятувати життя та допомогти в надзвичайній ситуації.

До заходу були запрошені ветерани та колишні співробітники пожежної охорони. Саме вони своєю службою та проявом професіоналізму у пожежній справі стали прикладом справжнього героїзму та відданості професії вогнеборця.

З теплими словами до присутніх звернувся начальник Головного управління Андрій Кульбач:

«Шановні колеги, ветерани пожежної охорони, Ви все своє життя присвятили боротьбі з пожежами та рятувальній справі. Дозвольте сердечно подякувати за вашу сумлінну і довголітню працю, за вагомий особистий вклад у справу зміцнення пожежної охорони та побажати вам міцного здоров'я, благополуччя, наснаги та багато наповнених земними радощами років життя».

За бездоганну службу, вагомий внесок у розвиток пожежної справи, збереження життя і здоров’я людей, начальник Головного управління нагородив ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони відзнаками та почесними грамотами. Також було відзначено подарунками переможців дитячого конкурсу малюнків на протипожежну тематику.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті