Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Голова обласної ради відзначив кращих бійців полку «Дніпро-1» пам’ятними медалями

Голова обласної ради відзначив кращих бійців полку «Дніпро-1» пам’ятними медалями

Волонтерство та доброчинність – показники зрілості громадянського суспільства, це суто українська національна риса. У 2014 році з початком воєнних дій в Україні Дніпро став щитом миру та не дав агресору просунутись вглиб країни.

Саме у нашому місті сформувалось унікальне явище – добровольчі батальйони. Одним із перших став полк «Дніпро-1», який об`єднав під патріотичними гаслами тисячі патріотів, які не залежно від соціального та матеріального статусу пішли боронити Україну та наш регіон. Сьогодні «Дніпро-1» відзначив свою третю річницю!

З символічною датою бійців привітав голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов, керівництво облдержадміністрації та міста, почесний командир полку Юрій Береза.

«Події на Сході України – це етап між минулим, коли ми піднялися на захист держави, і майбутнім, коли ми разом будуємо і розвиваємо європейську, гідну державу. Я дякую кожному, хто вступив у добровольчий батальйон та тим, хто допомагав і підтримував їх. Ми розуміємо, який вклад ви робите і сьогодні, відстоюючи порядок та мир на прикордонних територіях. Тому завдання обласної та міської влади – аби наші герої бачили мир та жили стабільно у своїх громадах, домівках та родинах», - звернувся до бійців Гліб Пригунов.

Голова обласної ради відзначив кращих бійців полку пам’ятними медалями та наручними годинниками. Бійці також отримали відзнаки та подяки від засновника «Дніпро-1» та його почесного командира Юрія Берези, більшість з них , на жаль, – посмертно.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Да уж  (21.04.17 11:10): Я понимаю на государственном уровне награды Украины, а так нашлёпали областных медалек и вручают. К тому же откуда у Берёзы награды для вручения? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті