Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
11:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро відзначає роковини Чорнобильської трагедії

|«« «« »» »»|

У Дніпрі відзначають 31-шу річницю аварії на Чорнобильській АЕС. 26 квітня біля пам'ятника «Чорнобильський дзвін» зібралися свідки тих страшних подій – ліквідатори, їхні рідні та близькі, а також небайдужі дніпряни.

Покласти квіти пам'яті до монумента прийшов і міський голова Дніпра Борис Філатов.

Мер згадав, яким день Чорнобильської катастрофи був для його сім'ї, і наголосив: нині ті, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії та постраждав від радіації, можуть розраховувати на комплексну підтримку від міської влади.

«Ті люди, які стали на захист від так званого мирного атома, заслуговують максимальної шани та поваги з боку міської влади. У нашому місті діє одна з найкращих програм муніципальної допомоги ліквідаторам і їхнім родинам», – сказав Борис Філатов.

Також 26 квітня у Свято-Троїцькому кафедральному соборі відслужили панахиду за загиблими та померлими внаслідок катастрофи. Від собору до пам'ятника «Чорнобильський дзвін» пройшла хресна хода.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті