Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов особисто привітав одного з ветеранів із Днем перемоги над нацизмом

Борис Філатов особисто привітав одного з ветеранів із Днем перемоги над нацизмом

9 травня, у 72-гу річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, міський голова Дніпра Борис Філатов завітав додому до одного з ветеранів.

Мер привітав 90-річного Петра Горба зі святом Перемоги й передав йому цінний подарунок.

«Вітаю зі священним святом Перемоги. Дякую Вам за Вас і Вашу родину. Дай вам бог здоров'я, щоб і наступного року Ви приймали нас у гості», – сказав Борис Філатов.

На війну Петро Горб пішов 15-річним хлопцем. Служив у партизанському загоні Широківського району, що в Дніпропетровській області. Петро Захарович пам'ятає кожен свій бій у Другій світовій. Найжаданішу звістку про перемогу ветеран отримав у потягу. Він і досі згадує, як тоді, без радіо й телефонів, люди передавали одне одному цю радісно новину.

«Розмови пішли, і всі закричали: «Ура! Ура!». Весь народ кричав. А вже потім, після війни, я пішов працювати на коксохімічний завод. Був помічником машиніста, потім машиністом турбогазодувки. Перепробував ледь не всі професії на заводі, навіть диспетчером був», – згадує Петро Горб.

Трудовий шлях Петра Захаровича вражає – на пенсію він вийшов аж у 80 років. Каже: особливого секрету не має, просто його завжди запрошували працювати і він не відмовляв. Нині Петро Захарович активно стежить за подіями на сході сучасної України. Упевнений: залишатися байдужим до цього ніхто не має права. І, як і 72 роки тому, він чекає, коли до рідної країни знову повернеться мир.




Gorod.dp.ua на Facebook.


анна  (11.05.17 11:55): филатов хороший мэр и о людях не забывает. и его намеренно сейчас "подставляют" чтоб ызаменить на протурецкого загидку красненького. ночью в Днепре подожгли офис Оппозиционного Блока

11 мая 2017 года в половине четвертого утра двое неизвестных мужчин, скрывая лица под капюшонами, бросили несколько бутылок с зажигательной смесью в офис Оппозиционного блока. Бедные герионалы даже не теряются в догадках. а "валят все на радикалов и на мэра Филатова. но филатов не идиот чтобы так все делать.это наверное ангелы-хранители были-хотели показать нам кто на самом деле творит беспредел в нашем городе-это оппоблок.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Кю!  (10.05.17 08:09): Прямо праздник души какой-то!
Боря и остановка. Боря и шар. Боря требует копать. Боря бьет морду "активисту". Боря и ветеран...

Какая прЭлесть! (С) Ф Раневская.
Відповісти | З цитатою
дед  (09.05.17 14:26): ничто не сможет омрачить этот светлый день! даже подтеки на потолке Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті