Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Дня перемоги над нацизмом Світлана Єпіфанцева привітала вдов учасників бойових дій Другої світової війни

До Дня перемоги над нацизмом Світлана Єпіфанцева привітала вдов учасників бойових дій Другої світової війни

В.о. міського голови Світлана Єпіфанцева привітала вдов учасників бойових дій Другої світової війни із Днем перемоги над нацизмом та вручила їм подарункові набори та комплекти постільної білизни.

Світлана Єпіфанцева завітала до 99-річної Горянної Ганни Євменовни й привітала її зі святом.

«Від міського голови Бориса Філатова ми вітаємо вас зі святом Перемоги. Бажаємо вам міцного здоров'я, довголіття, аби над нашими головами завжди було мирне небо», - сказала Світлана Єпіфанцева.

Чоловік Ганни Євменовни досі вважається без вісти зниклим.

Виконувачка обов'язків міського голови також завітала й до 95-річної Ганни Єфімовни Ткаченко. Чоловік Ганни Єфімовни загинув у 1947 році від поранення, коли його донці виповнилось 2 роки. Разом із гостями Ганна Єфімовна заспівала українські народні пісні та розказала про свою молодість.

«Дякую вам, що завітали до мене! Дуже приємно, що не забуваєте. Звичайно, важко було мені без чоловіка, але були й люди, яким важче: у мене ж одна дитина зосталася, а у декого і по чотири дитини було!», - сказала жінка.

«Здоров'я вам міцного! Приїдемо до вас і на 100-річний ювілей... та заспіваємо пісні, як сьогодні», - виразила сподівання Світлана Єпіфанцева.

У Дніпрі залишилось 6 вдов учасників бойових дій Другої світової війни. Це ті жінки, які, втративши чоловіка через Другу світову війну, більше ніколи не виходили заміж та самостійно виховували дітей та відновлювали країну. Усі вони отримали подарунки до свята від міської ради та мера.

Крім цього директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Людмила Козловська передала подарунки від міського голови вдові Ніні Григорівні Сичовій.

«Передайте, будь-ласка, Борису Альбертовичу велике дякую за привітання, за матеріальну допомогу, що я отримала. Мені дуже приємно, що сьогодні ви до мене завітали», - сказала жінка.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті