Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбудеться міжнародний фестиваль бардівської пісні «Співучі вітрила»

У Дніпрі відбудеться міжнародний фестиваль бардівської пісні «Співучі вітрила»

19-21 травня у Дніпрі пройде VI міжнародний фестиваль бардівської пісні «Співучі вітрила» ім. Володимира Ткача. Цього року захід реалізується у рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця», що дало змогу запросити виконавців із інших країн. Раніше фестиваль був всеукраїнським.

Про це під час прес-конференції 15 травня повідомив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Євген Хорошилов.

«Програма Бориса Філатова «Культурна столиця» продовжує набирати обертів. Незабаром за підтримки мера відбудеться VI міжнародний фестиваль бардівської пісні «Співучі вітрила» ім. Володимира Ткача. Крім концертів, у рамках фестивалю заплановано багато цікавого – майстер-класи, конкурси, майстерні, дитячі заходи. Також цього року розширилась географія фестивалю – вперше чекаємо на гостей із зарубіжжя, а саме – з Болгарії та Росії», – зазначив Євген Хорошилов.

Фестиваль «Співучі вітрила» цього року прийматиме дитячий оздоровчий табір ім. В. Терешкової (ж/м Придніпровськ, вул. Гаванська, 11).

«Ми дуже вдячні мерії та Борису Філатову за підтримку, завдяки якій нам вдалося зробити фестиваль міжнародним! Також здійснилася ще одна наша мрія: для гостей із дітьми в таборі працюватиме цілий корпус, де для малечі підготують розваги та подарунки. Пройде конкурс української та туристичної пісні. Заключний гала-концерт фестивалю «Співучі вітрила» відбудеться у центрі Дніпра 21 травня, о 14.00, на сцені «Арт-толока», біля ТЦ «Пасаж», – розповіла співорганізатор фестивалю Наталя Бойко.

Бард, член організаційного комітету заходу Олег Попенко зазначив, що 18 травня, о 18.00, у Дніпровському телетеатрі (узвіз Крутогірний, 9) відбудеться безкоштовний передфестивальний концерт для слухачів різного віку:

«Перед гостями виступлять Тетяна Дригіна та Олексій Бардін. Тетяна виконує душевні пісні, які не залишать байдужим нікого. А Олексій – представник нового напряму рок-бардівського стилю, який дуже подобається молоді», – розповів він.

Загалом організатори очікують, що цього року на фестиваль завітає близько 300 учасників зі всієї України та близького зарубіжжя.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті