Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі для дошкільнят пройшов урок з безпеки дорожнього руху

|«« «« »» »»|

Безпека дітей - турбота дорослих. Тож, аби найменші учасники дорожнього руху добре знали "абетку безпеки", працівники поліції проводять пізнавальні уроки та вікторини, навчають малечу, як діяти у різних ситуаціях на дорозі.

Сьогодні співробітники відділу безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Дніпропетровській області разом з представниками засобів масової інформації відвідали дошкільний навчальний заклад "РОМАШКА" де влаштували "урок безпеки" для наймолодших учасників руху.

Під час візиту дітлахам не лише нагадали дорожню грамоту, а ще й провели з ними практичні заняття. Граючись вихованці садочку вивчили дорожні знаки, сигнали світлофора та розібрали, як треба поводитися в різноманітних ситуаціях, що можуть виникнути під час участі у дорожньому русі.

Не забули правоохоронці і нагадати правила безпеки під час подорожей у автомобілі та в громадському транспорті. Пояснили, чому учасники руху мають бути завжди спостережливими, уважними та використовувати пасивні засоби безпеки.

Не дивлячись на притаманну непосидючість, дітвора уважно слухала та сприймала інформацію від вартових доріг. Як виявилося, діти й самі багато що знають.

Поліцейські були приємно вражені досить високими знаннями малюків основ дорожньої грамоти, що свідчить про високий професіоналізм педагогічного колективу та приділення значної уваги набуття наймолодшими учасниками дорожнього руху знань саме у цій сфері.

Закріпити теоретичні знання, отримані на уроці з безпеки, дітям допомогли тематичні мультиплікаційні ролики.

Захід пройшов активно, весело і плідно. І завдяки тому, що вивчення ПДР проходило в ігровій формі, діти засвоїли нову інформацію з легкістю і величезним інтересом.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті