Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Завтра у Дніпрі відбудеться фестиваль «Пісні, народжені в АТО»

Завтра у Дніпрі відбудеться фестиваль «Пісні, народжені в АТО»

У Дніпрі 20 травня відбудеться другий Всеукраїнський фестиваль «Пісні, народжені в АТО».

На мешканців та гостей міста чекає цілий фестивальний день – кілька сцен, багато авторської музики, виставка та Open Air від культового українського ді-джея. Докладна програма фесту –далі.

11:00 - 15:00 – на малій сцені фестивалю біля Музею АТО (проспект Д.Яворницького, 16) сольні програми виконають минулорічні лауреати фестивалю. Гостей пригощатимуть стравами з польової кухні та чаєм. Можна буде також приєднатися до екскурсій Музеєм АТО.

12:00 - 19:00 – у парку ім. Т.Шевченка перед входом до літнього театру проходитиме виставка робіт військових фотографів.

14.00 – на великому екрані у літньому театрі парку ім. Т.Шевченка презентують документальний фільм про переселенців. «На прицілі у щастя» - режисерський дебют одного з постійних авторів та сценаристів студії «Квартал 95» Олександра Брагіна.

15.30 – біля входу до літнього театру вальс танцюватимуть учасники «Бузкового балу» - волонтери та АТОвці.

16:00 - 19:00 - Гала-концерт фестивалю "Пісні, народжені в АТО" в літньому театрі парку ім. Т. Шевченка. Авторські пісні, написані на фронті, виконають 15 лауреатів фестивалю з усієї України – сольні виконавці та музичні групи. На сцену вийдуть й учасники фесту-2016 та волонтери. Подивитися концерт наживо можна буде на 34 каналі, сайті ДніпроОДА, сторінці ДніпроОДА у Facebook та за посиланням.

20:00 - Drum&Bass Open Air на алеї біля літнього театру парку ім. Т.Шевченка. Хедлайнер - DJ Tapolsky - член журі фестивалю, ветеран АТО, радіоведучий та культовий український ді-джей.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті