Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам’янська організація ветеранів АТО «Патріот-2015» відзначила своє дворіччя

Кам’янська організація ветеранів АТО «Патріот-2015» відзначила своє дворіччя

Два роки тому в Кам'янському була створена громадська організація «Патріот-2015».

Її діяльність спрямована на надання різнобічної допомоги і підтримки учасникам антитерористичної операції. Це і волонтерська допомога воїнам ЗСУ з нашого міста, і рішення соціально-побутових та юридичних питань, а також допомога сім'ям загиблих учасників бойових дій.

Урочистості з нагоди другої річниці громадської організації відбулися 20 травня в сесійній залі Кам'янської міської ради.

Тут зібралися керівники ГО «Патріот-2015», учасники АТО, ветерани бойових дій, волонтери, представники громадськості та духовенства.

Першим до присутніх звернувся міський голова Кам'янського Андрій Білоусов. Від імені всіх городян він привітав учасників організації з річницею створення, подякував за активну громадянську позицію і плідну діяльність.

Також мер провів церемонію нагородження, зазначивши, що для нього велика честь вручити в цей день учасникам організації заслужені грамоти та відзнаки за активну громадську діяльність і заслуги перед містом.

У свою чергу, глава організації Павло Некритий, від імені всіх членів організації подякував меру Андрію Білоусову за його розуміння, співчуття й допомогу бійцям, які перебувають на передовій і тим, хто повернувся із зони АТО, а в знак вдячності, міському голові вручили подячну грамоту і символічний подарунок.

Такими ж грамотами за допомогу і співпрацю були відзначені керівники департаменту охорони здоров'я та соціальної політики міськради, представники волонтерських організацій, священнослужителі. Захід завершився спільним фото на пам'ять.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті