Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рекордну кількість соціальних об'єктів збудують цього року на Дніпропетровщині

Рекордну кількість соціальних об'єктів збудують цього року на Дніпропетровщині

Цього року для мешканців Дніпропетровщини обласна влада збудує понад дві сотні нових інфраструктурних об'єктів - доріг, садків, шкіл, медичних закладів та водоводів.

У порівнянні з 2015 роком кількість таких проектів зросте вдвічі.

«Якість життя у малих містах та селах має бути на рівні обласного центру, це ознака справжньої європейської держави. І Дніпропетровщина сьогодні - лідер з розвитку територій» - повідомив радник голови ДніпрОДА Юрій Голик, який курує більшість об'єктів, що будуються.

Зокрема, за його словами, в області капітально відремонтують 160 комунальних доріг. Це автошляхи, які не оновлювали ще з радянських часів. Реконструюють 12 існуючих дитсадків, почнуть зводити за єврозразком чотири нові. Збудують 13 водоводів – вони забезпечать питною водою майже 20 тисяч селян.

Усього за два роки команда голови ДніпрОДА Резніченка втілила у життя вже 350 інфраструктурних проектів, а наступний рік, переконаний Юрій Голик, стане роком ще більш масштабних змін на Дніпропетровщині.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті