Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині триває капітальний ремонт доріг

|«« «« »» »»|

Вже дванадцять вулиць капітально відремонтували на Дніпропетровщині у цьому році.

Нове дорожнє покриття отримали Жовті Води та Марганець, а також Павлоградський, П’ятихатський, Синельниківський та Солонянський райони, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Проведення капітальних ремонтів комунальних доріг області – пріоритет команди ДніпроОДА. Другий рік в області масово відновлюємо дороги у містах та селах. У 2017-му розпочався ремонт і сполучень міжнародного значення. Плануємо, що за декілька років на Дніпропетровщині будуть приведені до ладу всі дороги», - сказав Валентин Резніченко.

Наразі ремонтні роботи тривають ще на 14-х вулицях області. Зокрема, у селищі Магдалинівка продовжують ремонтувати вулицю Центральну.

«Протяжність даної ділянки 2,3 кілометри. У зв’язку з погодними умовами роботи проводяться поетапно. Вже відновлено близько 16 тисяч квадратних метрів дороги. Плануємо завершити працювати за місяць», - сказав підрядник Юрій Бєлік.

Дорогу на час ремонту повністю не перекривали, аби не обмежувати рух транспорту. Учасник АТО Іван часто приїздить до Магдалинівки у справах. Каже, дорога була жахлива.

«Хіба це дорога була? Машина розсипалася на ходу. На СТО я частий клієнт. Зараз почали ремонт, думаю, тепер все буде добре», - каже чоловік.

Цьогоріч на Дніпропетровщині відремонтують 160 комунальних доріг.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Юлия  (23.10.17 20:34): Доброе время суток. Очень приятно, что стали делать дороги во дворах. Правду сказать-первый раз за всю жизнь вижу ремонт ВО ДВОРАХ. С нетерпением ждем ремонт двух дорог Суворова (к детской больнице и роддому) пока просто присыпали асфальтной крошкой, ямы глубиной более 20см. Перекресток Янгеля-Строителей ужас, глубина ям 30см. И обьехать возможности нет, что называется "яма на яме". Пожалуйста обратите внимание. Відповісти | З цитатою
nadine  (24.05.17 09:32): Еще в ужасном состоянии дорога в селе Спасское Новомосковского района. А в прошлом году ее ремонтировали. Как раз через это село дорога на Магдалиновку. Так что до отремонтированной дороги в Магдалиновке можно и не доехать. Відповісти | З цитатою
Вадим  (23.05.17 22:25): Какой месяц в Магдалиновке работы максимум на неделю, может хватит издеваться над жителями поселка.
Качество укладки асвальтного покрытия желает лучшего.
Было бы лучше если б контроль за работами передали на места.
Відповісти | З цитатою
Костя  (23.05.17 16:35): А мне невозможно проехать по улице около 20-й горбольнице.Там еще мучаются маршрутчики.Жуткая картина! яма на яме, причем эта улица до самого Донецкого шоссе просто убойная!Любопытно когда туда дойдут руки у властей? Відповісти | З цитатою
аноним  (23.05.17 15:46): отремонтируйте лучше ул Савкина, ездить не возможно, ямы по колено. А то как проводить рядом массовые гуляния типа ЕВРАЗ-130 лет на это деньги есть, а через 20 метров от гуляний - можно в яме утонуть. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті