Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
01:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро закритий для сміття зі Львова, – заступник Філатова

Дніпро закритий для сміття зі Львова, – заступник Філатова

24 травня при в'їзді до міста Кам'янське співробітниками обласної поліції було затримано два автомобілі, що везли львівське сміття до Дніпра.

Під час перевірки товаро-транспортних накладних у водіїв виявилося, що перевізником є ТОВ «Техавтосервіс «Мрія», зареєстроване в місті Дніпрі. Директор підприємства Ігор Синін не заперечує, що уклав угоду зі Львовом про перевезення побутового сміття на полігон на Дніпропетровщині.

За словами представників обласної поліції, рух перевізників координували. Їм надавали рекомендації, коли й де саме вивантажити львівське сміття.

Правоохоронці затримали фури та розслідують, хто саме є координатором перевезення відходів.

Нагадаємо, що термін дії угоди про прийом сміття між Дніпром і Львовом збіг 13 вересня минулого року. За словами Михайла Лисенка, заступника міського голови Дніпра, тоді місто виконало всі договірні зобов'язання, підставивши плече в умовах екологічної катастрофи.

«Дякуємо керівнику обласної поліції Віталію Глуховері. Нагадую всім охочим легко «зрубати грошенят»: Дніпро для львівського сміття закритий», – зазначив заступник Бориса Філатова.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Житель  (30.05.17 08:58): Садовой решил "обгадить все", даже чернобыльскую зону и это ему почему-то позволяют. Возня с мусором длится давно, это говорит о бардаке в стране и о не желании властей или о не возможности навести законный порядок. Відповісти | З цитатою
34  (29.05.17 08:57): Похоже Днепр и для своего мусора "закрылся", уже начинают расти кучи и не кто не вывозит!!! Відповісти | З цитатою
Не смешите мои тапочки!  (28.05.17 00:43): Один (два) человек(а)/недочеловека пишут про Садового все комменты здесь, очевидно злятся, что он выгнал их - ворюг проклятых. А во Львове слышали про эти машины что-то? Нет! Ведь придумали их местные клоуны для местных дебилоидов! Ладно, мальчики, - *** дальше, только сходите к логопеду и парикмахеру-стилисту нормально, за наши деньги вас излечат. Відповісти | З цитатою
Городской старожил  (26.05.17 18:09): Львов должен быть завален до верхушек костелов и церквей собственным мусором горожан Львова. Это работа мера Львова!! Відповісти | З цитатою
Горожанин  (26.05.17 17:32): НАФИГ ТАКОЙ МЭР ЛЬВОВА НУЖЕН?Не в состоянии даже своё же дерьмо утилизировать,возят по всей Украине.На фуры бабло есть за 1000км возить дерьмо Львовское,а разрешить проблему-бабла нет.В утиль такого клоуна.. Відповісти | З цитатою
Умник  (26.05.17 16:58): да молодец!!! Когда у нас деревья повалило...И сейчас все также... Відповісти | З цитатою
***  (26.05.17 16:36): позорище с этим мусором!
да сваливайте его под окна садовому - быстрее будет решаться вопрос!
поймали фуры с мусором и сопровождайте их до окон садового и заставьте там вывалить! проследили за этим - и домой! и так пусть сделает несколько "счастливых" соседей этой львовской мусорной кукушки!!!
европейцы бл*дь!
у себя дома гадить - не-не, а по чужим огородам да обочинам - пожалуйста!
Відповісти | З цитатою
Стоик  (26.05.17 15:08): Филатов Молодец. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті