Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На онлайн-карті Navizor з’явиться інформація про ремонт доріг

На онлайн-карті Navizor з’явиться інформація про ремонт доріг

Вже незабаром на інтерактивній карті navizor.com з'явиться інформація про ремонт доріг національного, міжнародного та регіонального значення, які проходять через Дніпропетровщину.

Дані нанесуть за два місяці, зазначив голова Дніпро ОДА Валентин Резніченко.

«ДніпроОДА створила електронну базу доріг області Navizor. На інтерактивній карті кожен мешканець області може знайти необхідну дорогу, прочитати всю інформацію про неї та спланувати маршрут поїздки, - зазначив Валентин Резніченко. – Нині ІТ-волонтери доопрацьовують програмне забезпечення Navizor. Вже незабаром на карті різними кольорами будуть відзначені траси, які відремонтували цьогоріч та де ще йдуть роботи».

Інтерактивна карта navizor.com - спільний проект ОДА та IT-волонтерів. На ній можна переглянути детальну інформацію про дороги Дніпропетровщини: назви шляхів, їх протяжність, відповідальних за експлуатацію та їхні контакти. Користувачі електронної карти можуть самі оцінити якість дорожнього покриття за п'ятибальною шкалою. Для цього потрібно натиснути на ділянку дороги та обрати оцінку від «погано» до «ідеально».

На карті відображені всі 15,6 тисячі комунальних доріг та 900 шляхів державного значення, що знаходяться на Дніпропетровщині.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кризис  (01.06.17 16:43): Интересная история с этим Навизором, разработчики наверное не учли, что в Украине просто нет дорог, ехал по Диевке, пытался отмечать ямы, программа чуть не забанила, подумала, что кто то играется ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті