Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 29 травня 2024
05:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські попередили «рейдерське захоплення» 21 товариства

На Дніпропетровщині поліцейські попередили «рейдерське захоплення» 21 товариства

Спробу незаконного відчуження майна задокументували працівники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області та слідства обласної поліції. Під загрозою незаконного переоформлення майна опинився і один із дніпровських банків, активи якого складають 200 мільйонів гривень.

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Дніпропетровській області Нацполіції спільно зі слідчим управлінням обласної поліції викрили та задокументували злочинну схему неправомірного заволодіння майном 21 товариства, серед яких і банківська установа.

Поліцейські встановили, що до багатомільйонної афери причетна 56-річна громадянка. Зловмисниця від імені ряду товариств на підставі підроблених документів намагалася укласти незаконний правочин. За такою схемою жінка намагалася заволодіти і активами банку.

Для переоформлення права власності на майно надала підроблені документи, зокрема заяви акціонерів банку про продаж своїх часток у статуті. Відповідно документації продаж було здійснено на користь 3-х товариств, від імені яких і діяла зловмисниця.

Інтерес для фігурантки складали підприємства, які мають потужні активи, зокрема активи лише однієї банківської установи складають 200 мільйонів гривень.

Працівники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Нацполіції провели заходи, завдяки яким вдалося попередити незаконне привласнення майнових прав комерційних структур.

Слідчим управлінням обласної поліції було відкрито кримінальне провадження за ст. 206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) Кримінального кодексу України.

Поліцейські провели санкціоновані обшуки у житлових та офісних приміщеннях, які належать 56-річній жінці.

Зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин), ч. 3 ст. 206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) Кримінального кодексу України.

Наразі їй обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 128 тисяч гривень застави.

Підозрюваній загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років та з конфіскацією майна.

Слідство триває. Встановлюються інші особи, які також можуть бути причетними до вчинення кримінального правопорушення.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Инна  (07.06.17 12:06): Глядя на кол-во печатей на фотографии, закладывается мысль, что всё готовилось не один день... И, кто это? озвучьте ФИО злоумышленницы 56лет отроду, той женщины, которая мечтала попасть в тюрьму в столь "юном " возрасте.Жуть просто!! Відповісти | З цитатою
Fidel  (07.06.17 07:19): Думается мне, что внесут за неё залог и она чкурнет куда-нибудь подальше. Неплохо было бы наложить временный арест на ее имущество, чтобы бежать было сложнее Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (12)

•  Метрополітен Дніпра проведе консультації з підрядниками для добудови 3 станцій (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  У Дніпрі відкрився вечірній базар у дворі старого цирку біля Центрального ринку «Озерка» (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  До України повертається пил з Сахари (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті