Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Безкоштовні ліки видають 375 аптек області

Безкоштовні ліки видають 375 аптек області

Придбати ліки зі знижкою або отримати їх безкоштовно можна вже у 375-ти аптеках Дніпропетровської області.

Про це повідомила заступник директора департаменту охорони здоров’я ДніпроОДА Олена Лугова, говорячи про реалізацію програми «Доступні ліки».


«Урядова програма «Доступні ліки» стартувала першого квітня. Нещодавно до неї додатково підключилися ще майже 100 аптек Дніпропетровщини, де люди можуть отримати доступні медпрепарати. Таким чином, нині таких аптек вже 375», - розповіла Олена Лугова.

У першу чергу, це стосується препаратів проти гіпертонії, бронхіальної астми та цукрового діабету. Загалом рецепти на них вже виписали 100 тисячам мешканців Дніпропетровщини.


«Отримати доступні ліки дуже просто. Потрібно прийти до свого сімейного лікаря, а він уже дасть відповідні рецепти. Пацієнт придбає препарати в аптеці з відчутною знижкою або ж за невелику плату», - розповів головний терапевт МОЗ України Василь Нетяженко.

Вартість препаратів, які видаються людям, аптекам компенсує держава. Детальніша інформація на сайті МОЗ.

Gorod.dp.ua на Facebook.


гор  (09.06.17 12:38): Это все чес. никот ничего никому БЕСПЛАТНО НЕ ДАЕТ. Реализуются лекарства, которые никому не подходят или не назначаются умными докторами. Пациентам навязываются рецепты с этими лекарствами. Мы бы их никогда сами не покупали бы. Відповісти | З цитатою
Амурский  (07.06.17 18:43): Заглавие статьи "Бесплатные лекарства выдают 375 аптек области". Ниже читаем " Пациент приобретет препараты в аптеке с ощутимой скидкой или за небольшую плату», - рассказал главный терапевт Минздрава Украины Василий Нетяженко.
Не понятно.
Відповісти | З цитатою
:)  (07.06.17 17:18): Адреса!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті