Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У пришкільних таборах Дніпропетровщини іноземну вивчають з носіями мови

|«« «« »» »»|

У 38 літніх пришкільних таборах області поглиблено вивчають іноземні мови – англійську, німецьку та французьку викладають волонтери з-за кордону.

Проект реалізується завдяки міжнародній програмі GoCamp, розповіла начальник управління департаменту освіти і науки ДніпроОДА Валентина Середня.

Ранок починає зарядка - її теж проводять англійською мовою. Вихованці пришкільного табору загальноосвітньої санаторної школи-інтернату №3 проводять літо з користю.

«Мені тут дуже подобається. Завдяки цій школі я підвищив свої знання з англійської, набагато краще тепер можу розмовляти нею», - поділився враженнями учень школи Олексій Дмитренко.

Навчальний заклад долучився до програми GoCamp , де мовна підготовка – на першому місці .

Волонтер Еліот Баркер з Великої Британії у захваті від України в цілому та роботи з дітьми зокрема. Він приділяє учням майже весь свій час.

«Діти дуже дружні, ми познайомилися з усіма. Розмовляти англійською, поглибити свої знання хоче кожен учень цієї школи, і це дуже приємно мені як педагогу», - розповів Еліот Баркер.

Заняття за комп'ютерами у класі інформатики.

Діти готують доповіді на тему суспільної дискримінації: аналізують матеріали з Інтернету. І все англійською.

«За програмою GoCamp до України запрошуються волонтери, які допомагають дітям вивчати іноземні мови. Для нашого табору ми обрали два напрямки – спорт і здоров'я та наука. Ми вперше беремо участь у такому проекті і тепер вже маємо багато дітей, які бажають долучитися до нас наступного року», - розповіла директор пришкільного мовного табору Наталія Габзовська.

Діти не тільки вивчають англійську, природничі та соціальні науки. Їх ще лікують від сколіозу.

«Освітній проект GoCamp реалізується в області за підтримки команди Валентина Резніченка вже другий рік. Цього літа в проекті беруть участь 38 навчальних закладів області – майже в чотири рази більше ніж торік. Такі табори набувають популярності, дітям це цікаво. Волонтери почали прибувати до нас із кінця травня, чекаємо на них ще на початку липня», - розповіла начальник управління дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти департаменту освіти і науки ДніпроОДА Валентина Середня.

Англійська – не єдина «робоча» мова у пришкільних таборах. Тільки в цій школі діти зможуть опанувати ази іспанської, французької та німецької.

Загалом на Дніпропетровщині працюють більше 800 літніх пришкільних таборів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті