Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині завершили посівну

На Дніпропетровщині завершили посівну

Аграрії Дніпропетровщини завершили посівну кампанію. Зерновими, кукурудзою, соняшником, овочами та іншими культурами зайняли понад мільйон гектарів полів.

Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.

«Ми завершили один із найважливіших періодів у галузі сільського господарства. Посівна пройшла з дотриманням необхідних агротехнічних термінів, тож сподіваємося на сприятливу погоду та на гарний врожай, - зазначили в управлінні. – Нині область вже готується до жнив - вони розпочнуться в липні. Аграрії закуповують паливно-мастильні матеріали, приводять до ладу техніку».

В області посіяли, зокрема, понад 200 тис га ранніх зернових, більше 320 тис га кукурудзи, близько 535 тис га соняшника, понад 52 тис га картоплі та 36 тис га овочів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктор Березка  (13.06.17 03:56): проект

З А Я В Л Е Н И Е
общественной организации «Приумножим славу Приднепровья»
по поводу стремлений власти к установлению торговли ЗЕМЛЕЙ в Украине

ЗЕМЛЯ… Украинская ЗЕМЛЯ! Это корень нашей идентичности, корень нашего духа, нравственный стержень нашего народа. Украинская ЗЕМЛЯ всегда была и нашей матерью, которая вскормила нас, и предметом нашей гордости, и зависти соседей со всех сторон. Ею наши пращуры клялись, умирая от ран, полученных в сражениях за нее, старались прикоснуться к ней, чувствуя, как все органы наполняются животворящей силой.

Предыдущие поколения смогли сберечь ЗЕМЛЮ для нас и следующих за нами поколений. И до начала 90-х, мы все продолжали еще считать, что наша ЗЕМЛЯ – это бесконечной силы источник, который иссякнуть не может никогда. Но мы – нынешнее поколение украинцев, доказали, что можем запросто уничтожить даже то, что кажется вечным! (далее следует)
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Агроном  (12.06.17 14:49): 16.06.2017 "завершили посевную кампанию"...??!!
Автор, Вы что курите???
Відповісти | З цитатою
Реально  (12.06.17 14:35): Мы так рады. Предыдущие годы рапортовали о рекордных миллионных урожаях и тут же вскоре повышение цен. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті