Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сотні нових дитсадків, доріг і центрів адмінпослуг відкрилися в Дніпропетровській області за рік

Сотні нових дитсадків, доріг і центрів адмінпослуг відкрилися в Дніпропетровській області за рік

За рік у громадах Дніпропетровської області відкрилися близько 300 нових і реконструйованих об'єктів - дитячих садків, доріг, шкіл, центрів адмінпослуг.

Масштабне будівництво, якого невеликі міста й села не бачили десятиліттями, вдалося розпочати завдяки децентралізації. Реформа дозволила збільшити бюджети громад в середньому в два-три рази.

«Наша тверда позиція - якість життя людей у селах повинна бути такою ж самою, як і у великих містах. Досягти амбітної мети дозволяє децентралізація, яку ми активно впроваджуємо на Дніпропетровщині. Після об'єднання бюджети громад області збільшилися в середньому в два-три рази», - повідомив радник голови ДніпроОДА з інновацій Юрій Голик.

За останній рік об'єднані громади Дніпропетровщини реалізували близько 300 інфраструктурних проектів. Це будівництво нових дитячих садків, організація центрів надання адмінпослуг, ремонт шкіл, доріг, сільських клубів.

«На досягнутому не зупиняємося. Цього року плануємо реалізувати близько півтисячі важливих соціальних проектів», - зазначив Юрій Голик.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Доктор Хаус  (14.06.17 05:36): За последний год объединенные громады Днепропетровщины реализовали около 300 инфраструктурных проектов. Это строительство новых детских садиков, организация центров предоставления админуслуг, ремонт школ, дорог, сельских клубов. КТО АВТОР ЭТОГО ФАНТАСТИЧЕСКОГО ПРОИЗВЕДЕНИЯ? НА КАКОЙ ПЛАНЕТЕ ПРОИСХОДЯТ ЭТИ СОБЫТИЯ ИЛИ АВТОР ПИШЕТ ИЗ ИГРЕНИ? НАДО ПОЙТИ В ПАЛАТУ НОМЕР 6 И ЗАБРАТЬ ВСЕ РУЧКИ И БУМАГУ Відповісти | З цитатою
питер  (13.06.17 19:18): Прошу назвать хотя бы 50 НОВЫХ детских садов. Автора в студию! Відповісти | З цитатою
Горожанин  (13.06.17 16:22): На самом деле нечего не открывалось и не ремонтировалось,только разрушается,и раскрадывается. Відповісти | З цитатою
Субсидия  (13.06.17 12:20): Карающее большинство - цэнтры админуслуг.. Відповісти | З цитатою
НАРОД.  (13.06.17 12:12): Сотни км разбитых дорог. Відповісти | З цитатою
Зяма  (13.06.17 12:07): Сотни детских садов? Мастера заголовка, блин. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті