Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Новий коворкінг відкрили на Дніпропетровщині

|«« «« »» »»|

У бібліотеці Покровського на Дніпропетровщині відкрили коворкінг, розрахований, насамперед, на переселенців.

Новий центр запрацював завдяки спільному проекту з підтримки громад ДніпроОДА та німецької компанії GIZ, повідомив радник очільника області Віталій Литвин.

«Відтепер мешканці Покровського мають не просто оновлену центральну бібліотеку, а сучасний коворкінг. Для цього закупили нові меблі, комп'ютерну техніку, проектори – загалом на майже півмільйона гривень. Також придбали швейну машинку зінгер і парову станцію для прасування одягу», – розповів Віталій Литвин.

Двері коворкінгу відкриті для всіх покровців, проте особливо важливий він для майже двох тисяч переселенців, які тут мешкають, зазначив радник. Центр допомагає цим людям повернутися до повноцінного життя – зокрема, їх вчитимуть працювати за комп'ютером, шити одяг, спілкуватися іноземною мовою.

«Завдяки вільному доступу до комп'ютерів та Інтернету серед відвідувачів осучасненої бібліотеки побільшало молоді. Переселенці зацікавилися курсами з арт-терапії, адже хочуть зняти стрес та реабілітуватися після пережитих психологічних травм. А ще тут можна просто обмінюватись ідеями та підтримувати один одного», – додав радник голови ДніпроОДА.

Проект зі створення коворкінг-центру в центральній бібліотеці Покровського був відібраний на відкритому конкурсі, що провели команда Валентина Резніченка та компанія GIZ у 2016 році.

Gorod.dp.ua на Facebook.


шляпа усатая  (20.06.17 14:28): ко-ко-коворкинг)) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті