Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Покрові покращиться якість питної води для 42 тисяч мешканців

|«« «« »» »»|

У місті Покров Дніпропетровської області реконструюють насосно-фільтрувальну та каналізаційну станції.

Після реалізації проектів поліпшиться система водопідготовки, покращиться якість питної води, суттєво скоротяться витрати енергоресурсів, наголосив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Позиція ДніпроОДА – змінювати на краще життя людей в кожному населеному пункті області, незалежно від його розмірів та кількості мешканців. Таке завдання ставить Президент України Петро Порошенко. Ми реконструюємо школи й лікарні, створюємо зони відпочинку, лагодимо дороги та будуємо водоводи. Наразі в Покрові реконструюємо одразу кілька об'єктів водоканалу. Вже цьогоріч в оселях городян з'явиться питна вода нової якості», – наголосив Валентин Резніченко.

У Покрові насосно-фільтрувальну станцію за півстоліття її існування ремонтували лише одного разу, каналізаційну – жодного.

«Ми займалися цими питаннями не один рік. Дякуємо команді Валентина Резніченка, що почула нас та виділила кошти на реконструкцію. За цим – здоров'я 42 тисяч покровчан, майбутнє водоканалу та екологічний стан нашого міста», – зазначив міський голова Покрова Олександр Шаповал.

За проектом, на НФС замінять трубопроводи, фільтри та обладнають сучасну дренажну систему. На каналізаційній станції на зміну старим насосам установлять енергоефективні. Процеси на обох об'єктах повністю автоматизують.

Крім того, в будівлях відремонтують покрівлю, замінять вікна, осучаснять фасади.

«Сподіваємося, після реконструкції питна вода в Покрові покращиться. Зараз вона, м'яко кажучи, не дуже. Часом тече брудна, а інколи навіть руда. А хочеться, аби була чиста й безпечна, щоб можна було напитися з крану», – висловила побажання місцева мешканка Світлана Бородіна.

Усі ремонтні роботи мають завершитися до кінця 2017-го.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті