Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
13:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині об'єдналися вже 52 громади

На Дніпропетровщині об'єдналися  вже 52 громади

У Дніпропетровській області зі старту децентралізації створено вже 52 громади – вони об'єднали майже 400 тисяч сільських мешканців регіону.

Наразі об'єднання громад продовжується. Загалом в регіоні планують створити близько 90 об'єднань, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Децентралізація – шлях до ефективного розвитку краю. Завдяки об'єднанню територіальних громад на Дніпропетровщині лише за останній рік реалізували близько 300 проектів: будівництво та реконструкція дитсадків, шкіл, доріг, сільських клубів, розвиток сучасних електронних сервісів і багато іншого. Громади отримали фінансову незалежність, а разом з нею – можливість відновлювати інфраструктуру, вирішувати свої найболючіші проблеми, насамперед, із соціального захисту», - зазначив Валентин Резніченко.

Дніпропетровська область наразі лідер України за кількістю громад. Лише за місяць в регіоні утворилися три нові громади, які об'єднали вісім селищних рад. Це Лошкарівська, Червоногригорівська та Іларіонівська об'єднані громади.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті