Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У чотирьох районах Дніпропетровщини з'являться сонячні електростанції

У чотирьох районах Дніпропетровщини з'являться сонячні електростанції

За 2017-2019 роки у Нікопольському, Широківському, Криворізькому та Софіївському районах Дніпропетровської області побудують сонячні електростанції.

У Нікополі роботи вже у розпалі, розповів голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Дніпропетровщина – найпотужніший промисловий регіон України. Ми споживаємо кожен п'ятий кіловат електроенергії та п'ятий кубометр газу. Тому саме в нашій області використання альтернативних джерел енергії особливо актуальне. Разом з іноземними інвесторами зводимо сонячні електростанції та твердопаливні котельні», - розповів Валентин Резніченко.

За останні п'ять років регіон зменшив споживання газу на 34%, електроенергії – на 9%.

«На Дніпропетровщині працює понад 100 твердопаливних котелень. Серед них – найпотужніша в Україні, яка опалює чотири лікарні. Новітні екологічно безпечні технології дозволяють економити кошти», - додав Валентин Резніченко.

За два роки на Дніпропетровщині перевели на твердопаливне устаткування майже 40 котелень.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гражданин Хороший  (20.07.17 13:13): Если не стараться и ничего не делать, то ничего и не произойдёт.
https://ecotechnica.com.ua/technology/204-prozrachnye-solnec hnye-paneli-mogut-v-skorom-vremeni-zamenit-obychnye-okonnye- stekla.html
думаю что если получать энергию и максимально использовать во благо землю, в будущем просто панели и теплицы будут совмещены и также без теплового эффекта стёкла-энерго-панели, под которыми будут сады и огороды. Ну а так то да, всегда лучше критиковать :)
Відповісти | З цитатою
Прохожий  (19.07.17 16:49): Потребление газа снизилось за счет остановки промышленного производства. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Митяй  (19.07.17 15:53): Дело нужное! Но, действительно, а как быть с черноземом? Відповісти | З цитатою
...  (19.07.17 15:24): куда их там ставят на чернозем? куда не воткни палку в Украине она зацветет, а они на самые плодоносные земли в мире солнечные батареи ставят ну кто вас умными назовет??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті